By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Asia > Indonesia > Denpasar

Denpasar: Koe Balin vihreä saari

Riisipeltoja on kaikkialla Balilla

Kohokohdat

  • Discover the spiritualism of Ubud
  • Tanah Lot: Temple of temples
  • Surfing in Kuta

Lennot kohteeseen
Denpasar

Paluuhinta kohteesta EUR 1044

  • lähtökenttä Helsinki
Katso tarjoukset
Tässä valokuvassa: Riisipeltoja on kaikkialla Balilla

Kohokohdat

  • Discover the spiritualism of Ubud
  • Tanah Lot: Temple of temples
  • Surfing in Kuta

Henkeäsalpaava Bali toivottaa kaikki tervetulleiksi

Haluatko rentoutua idyllisellä rannalla? Varaa lennot Denpasariin ja koe Balin vihreät riisipellot, mahtavat temppelit ja pienet kalastajakylät. Vieraile surfaajien kylässä, Kutassa, Gitgit-vesiputouksella tai Seminyakin tyylikkäässä kaupungissa, mukavine hotelleineen ja lomakohteineen. Bali tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia rentoutumiseen, shoppailuun ja ruokailuun. Mihin tahansa menetkin, paikalliset ihmiset ottavat sinut vastaan avosylin. Bali tarjoaa taivaallisia elämyksiä maan päällä.

Nauti jännittävästä luonnosta
Varaudu Balin kauniin luonnon tarjoamiin yllätyksiin. Kiipeä Batur-vuorelle tai pyhälle Gunung Agung-tulivuorelle ja nauti näköalasta 3100 metrin korkeudesta. Porrastetut riisipellot (sawahit) ovat myös uskomaton nähtävyys. Balin upeat koralliriutat kiehtovat kaikkialta maailmasta tulevia sukeltajia. Bali on epäilemättä ihanteellinen lomanviettopaikka ja täydellinen lähtöpaikka pidemmälle tutkimusmatkalle Indonesiassa. Älä jää odottamaan: Varaa lento Denpasariin nyt!
Balin ainutlaatuiset temppelit
Balin pääuskonto on hindulaisuus ja saarella on monia poikkeuksellisen kauniita temppeleitä. Tutustu taianomaiseen Pura Tanah Lot-temppeliin, joka sijaitsee suuren kiven päällä meressä, Balin länsirannikolla. Vieraile Pura Besakihissa, joka on Balin suurin ja tärkein temppeli, sekä silmiähivelevän kaunis.
Lennot ainutlaatuiselle lomalle Denpasariin
Haluatko löytää edullisen lennon Denpasariin? KLM:n kanssa loma alkaa astuessasi lentokoneeseen. Mantereiden välisillä matkoilla aika kuluu kuin siivillä oman viihdesettisi kanssa: Maksuttomia elokuvia, pelejä ja musiikkia. Nauti välipalavalikoimastamme tai herkullisesta päivällisestä juomineen. Lisää matkaasi käteviä lisäpalveluja (joitakin saatavilla matkan täydennykseksi) ja olet Balilla ennen kuin huomaatkaan.

+Lue lisää Tiivistä

Pura Tanah Lot: Temple of temples

Pura Tanah Lot extract image

Pura Tanah Lot: Temple of temples

Pura Tanah Lot may be the most popular and photographed temple on Bali. The structure – whose names mean earth (Tanah) and sea (Lot) – is situated on the west coast of the island atop an impressive rock formation in the sea.

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotels, cars and more

Luo itsellesi täydellinen loma: Valitse paras hotellihuone ja nauti miellyttävästä matkasta, johon sisältyvät vuokra-auto, matkavakuutus ja vapaa-ajan aktiviteetit.

< Näytä kaikki saapumiskohteet
Takaisin alkuun
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com