By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Central America > Panama > Panama City

Panama: maailmankaupunki viidakon ja meren välissä

Käsintehtyjä Panamalaisia tekstiilejä

Kohokohdat

 • Jungle nights
 • Casco Viejo, the old city
 • Heavenly Bocas del Toro

Lennot kohteeseen
Panama City

Paluuhinta kohteesta EUR 1052

 • lähtökenttä Helsinki
Katso tarjoukset
Tässä valokuvassa: Käsintehtyjä Panamalaisia tekstiilejä

Kohokohdat

 • Jungle nights
 • Casco Viejo, the old city
 • Heavenly Bocas del Toro

Kummankin maailman parhaat puolet

Yllättävä yhdistelmä luontoa ja kulttuuria. Varaa lennot Panama Cityyn ja koe modernin metropolin historia ja vilkas yöelämä. Pääset retkelle Panaman sademetsään heti kaupungin ulkopuolella. Tutustu tunnettuihin nähtävyyksiin kuten Mirafloresin sulkuihin. Perehdy alkuperäisheimoihin ja Panaman erikoislaatuiseen luontoon. Elämä kaupungissa on sekä vilkasta että leppoisaa. Hengähdä leveällä Amador Causeway -bulevardilla ja nauti meren virkistävistä tuulahduksista.
UNESCOn maailmanperintöaarteet
Panama City on täynnä aarteita ja sen on tunnustanut myös UNESCO. Maailmanperintökohteiden listalta löytyvät Casco Viejon vanha kaupunki, joka edustaa ranskalaista ja espanjalaista siirtomaa-arkkitehtuuria sekä San Lorenzon linnoitus Portobellossa. Portobellossa on myös upea ranta, missä sukeltaa siniseen veteen ja nauttia auringosta valkoisella hiekalla. Panama City on ihanteellinen kaupunkilomakohde tai täydellinen lähtöpiste pidemmälle lomalle Panamassa. Varaudu yllätyksiin: Varaa lento Panama Cityyn!

Yksi suuri merimaailma
Meri tarkoittaa huveja ja Isla Grandella onkin mahtavat snorklausmahdollisuudet. Panama Cityn läheisyydestä on myös helppo löytää makeaa vettä. 70 metriä korkea Chorro El Machon vesiputous on sademetsän korkein. Sademetsässä, lähellä Gamboaa, on myös joki: Tee retki pikaveneellä luontoon, tuliperäisten kraatereiden, lintujen ja apinoiden joukkoon.

Edulliset lennot ainutlaatuiselle lomalle Panama Cityyn  
Haluatko löytää edullisen lennon Panama Cityyn? KLM:llä loma alkaa astuessasi lentokoneeseen. Mannertenvälisillä lennoilla aika kuluu kuin siivillä oman viihdesettisi kanssa: maksuttomia elokuvia, pelejä ja musiikkia. Nauti välipalavalikoimastamme tai herkullisesta päivällisestä juomineen. Varaa käteviä ja mukavia lisäpalveluja (joitakin saatavilla matkan täydennykseksi) ja olet Panamassa ennen kuin huomaatkaan.
+Lue lisää Tiivistä

A vibrant night out in Panama City

panama city nightlife skyline

A vibrant night out in Panama City

When the sun goes down, Panama City lights up. The city is well known for its vibrant nightlife and the inhabitants take their evening entertainment outdoors. The marvellous climate guarantees long, balmy nights with colourful cocktails and swinging music. Here is a small…

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotels, cars and more

Luo itsellesi täydellinen loma: Valitse paras hotellihuone ja nauti miellyttävästä matkasta, johon sisältyvät vuokra-auto, matkavakuutus ja vapaa-ajan aktiviteetit.

Aikataulu

1 flight(s) a day

 • 07:00
  we fr su
 • 07:00
  mo tu th sa

Average travel time: 17 hour and 50 min

See detailed time table
< Näytä kaikki saapumiskohteet
Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com