By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Europe > Czech Republic > Prague

Praha: upea kaupunki täynnä historiaa ja kulttuuria

National Museum -museon sisällä, Praha

Kohokohdat

 • Taste the finest beers
 • The Golden Lane in Prague
 • Romance on Charles Bridge

Lennot kohteeseen
Praha

Paluuhinta kohteesta EUR 205

 • lähtökenttä Helsinki
Katso tarjoukset
Tässä valokuvassa: National Museum -museon sisällä, Praha

Kohokohdat

 • Taste the finest beers
 • The Golden Lane in Prague
 • Romance on Charles Bridge

Hämmästyttäviä näkymiä ja ääniä

Oletko kulttuurinnälkäinen? Varaa lennot Prahaan, missä jokaisella kaupunginosalla on omat mahtavat nähtävyytensä ja äänensä. Kuljeskele kapeilla kaduilla, ihaile Pyhän Vituksen katedraalia ja nauti historiallisesta arkkitehtuurista Vanhankaupungin aukion ympäristössä. Katsele kaupungin elämää kahvilasta. Malá Stranasta, kaupungin vanhimmasta osasta löydät harvinaisen kauniita puutarhoja. Josefovin juutalaiskorttelin synagogat ja kirjailija Franz Kafkan synnyinpaikka ovat todella vierailun arvoisia.

Musiikkia korvillesi
Prahassa on peräti kolme oopperataloa: Kansallisteatteri, Prahan valtionooppera ja Estates-teatteri. Muista varata liput ajoissa, sillä esitykset myydään nopeasti loppuun. Voit myös vierailla Kampan museossa ja tutustua sen valtavaan nykytaiteen kokoelmaan. Kansallismuseossa on yli 20 miljoona esinettä, jotka on jaettu kätevästi eri luokkiin, joita ovat mm. arkeologia, esihistoria ja eläinlääketiede. Praha on ihanteellinen kaupunkilomakohde tai täydellinen lähtöpiste pidemmälle lomalle Tšekin tasavallassa. Varaa halpa lento Prahaan nyt!
Katsele kaupunkia ylhäältä
Prahan linna ja Strahovin luostari on rakennettu kukkuloille. Ne eivät tarjoa vain upeita näköalapaikkoja, vaan ovat myös tunnettuja rikkaasta kulttuuriperinnöstään. Vielä paremman näköalan voit saada matkustamalla köysivaunulla Petřín -kukkulalle ja kivuta sen Eiffel-tornia muistuttavaan näköalatorniin. Tämä näköalapaikka on 60 metrin korkeudessa ja sieltä näet Prahan kaupungin ja Vltava-joen.
Halvat lennot Prahaan ja ainutlaatuinen kaupunkimatka
Haluatko löytää edullisen lennon Prahaan? KLM:llä loma alkaa astuessasi lentokoneeseen. Mannertenvälisillä lennoilla aika kuluu kuin siivillä oman viihdesettisi kanssa: maksuttomia elokuvia, pelejä ja musiikkia. Nauti välipalavalikoimastamme tai herkullisesta päivällisestä juomineen. Varaa käteviä ja mukavia lisäpalveluja (joitakin saatavilla matkan täydennykseksi) ja olet Tšekin tasavallassa ennen kuin huomaatkaan.

+Lue lisää Tiivistä

The best beer bars in Prague

beer tanks

The best beer bars in Prague

Some say it is the best Czech invention ever: Pilsner! Prague has countless bars located in historical cellars and buildings as well as large beer halls and modern cafés. The traditionally brewed beer is cheaper than water in many pubs, and in Europe’s beer capital not a day…

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotels, cars and more

Luo itsellesi täydellinen loma: Valitse paras hotellihuone ja nauti miellyttävästä matkasta, johon sisältyvät vuokra-auto, matkavakuutus ja vapaa-ajan aktiviteetit.

Aikataulu

at least 4 flight(s) a day

 • 00:00 - 06:00
  no flights
 • 06:00 - 12:00
  2 flights
 • 12:00 - 18:00
  2 flights
 • 18:00 - 00:00
  1 flights

Average travel time: 4 hour and 35 min

See detailed time table
< Näytä kaikki saapumiskohteet
Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com