By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Europe > Denmark > Copenhagen

Kööpenhamina, Tanskan kuninkaallinen pääkaupunki

Frederiksborg Garden -puisto, Kööpenhamina

Highlights

 • The Little Mermaid
 • Beer and history in Nyhavn
 • Shopping and strolling in Strøget

Flights to
Kööpenhamina

Round trip from EUR 171

 • from Helsinki
View special offers
Picture: Frederiksborg Garden -puisto, Kööpenhamina

Highlights

 • The Little Mermaid
 • Beer and history in Nyhavn
 • Shopping and strolling in Strøget

Täydellinen sekoitus designia ja historiaa

Tutustu Pienen Merenneidon kaupunkiin. Varaa lentosi Kööpenhaminaan, missä vanha ja uusi yhdistyvät. Tutustu tanskalaiseen keittiöön, vieraile design-liikkeissä ja vuosisatoja vanhoissa palatseissa. Rennossa Kööpenhaminassa on paljon nähtävää. Kööpenhaminassa kaikki on lähellä, voit pyöräillä helposti kodikkaalle ja värikkäälle Nyhavnin alueelle. Hanki uusi asu Strøgetiltä, joka on Euroopan pisin ostoskatu. Tai pidä vain hauskaa Legolandissa ja Tivoli-huvipuistossa.

Kööpenhamina, aarteiden maailma
Kaupungin keskusta on täynnä designer-liikkeitä ja vaikuttavat, monumentaaliset rakennukset ovat vain kivenheiton päässä. Rosenborgin linna toimi kerran kuninkaallisten asuntona ja pitää nyt sisällään useita Tanskan suurimmista kulttuuriaarteista. Älä unohda vierailla linnan kellarissa, missä säilytetään tanskalaisia kruununjalokiviä. Todellinen helmi on myös Amalienborg, joka on nykyään Tanskan kuninkaallisten talvipalatsi. Kaiken tämän ja monen muun asian vuoksi Kööpenhamina on täydellinen kaupunkilomakohde ja lähtöpiste pidemmälle lomalle Tanskassa. Varaudu yllätyksiin: Varaa lento Kööpenhaminaan nyt!
Monien makujen kaupunki
Uusi pohjoismainen keittiö (pohjoiseurooppalainen vastine slowfoodille) tekee tuloaan. Tämän kaupungin kohokohta on Noma, joka on ollut sijalla 1 ‘Maailman 50 parasta ravintolaa’ -listalla viimeisten kolmen vuoden ajan. Jos et saa pöytää Nomasta, kaupunki tarjoaa lukuisia muita paikkoja, joissa voit nauttia tanskalaisen keittiön herkuista. Kööpenhaminasta löydät kaikkea perinteisestä smørrebrødistä savustettuun ankeriaaseen.
Halvat lennot Kööpenhaminaan ainutlaatuiselle kaupunkimatkalle
Haluatko löytää halvan lennon Kööpenhaminaan? KLM:n kanssa loma alkaa astuessasi lentokoneeseen. Mannertenvälisillä lennoilla aika kuluu kuin siivillä oman viihdesettisi kanssa: Maksuttomia elokuvia, pelejä ja musiikkia. Nauti välipalavalikoimastamme tai herkullisesta päivällisestä ja juomista. Lisää matkaasi maksullisia lisäpalveluita ja olet Tanskassa ennen kuin huomaatkaan.

+Read more Collapse

Shopping and walking on Strøget

Stroget

Shopping and walking on Strøget

Strøget is the longest pedestrian area in the world and the main shopping zone of Copenhagen. In addition to an endless number of shops, Strøget has many sightseeing attractions and is a great place for an afternoon stroll.

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotels, cars and more

Luo itsellesi täydellinen loma: Valitse paras hotellihuone ja nauti miellyttävästä matkasta, johon sisältyvät vuokra-auto, matkavakuutus ja vapaa-ajan aktiviteetit.

Timetable

3 flight(s) a day

 • 07:00
  mo tu we th fr sa su
 • 14:05
  mo tu we th fr sa su
 • 18:10
  mo tu we th fr sa su

Average travel time: 5 hour and 0 min

See detailed time table
< View all destinations
Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com