By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Europe > Italy > Rome

Rooma, historiallinen pääkaupunki vailla vertaa

Ikoninen Colosseum yöllä, Rooma

Highlights

 • Romance at the Trevi Fountain
 • The iconic Coliseum
 • The wonders of Vatican City

Flights to
Rooma

Round trip from EUR 171

 • from Helsinki
View special offers
Picture: Ikoninen Colosseum yöllä, Rooma

Highlights

 • Romance at the Trevi Fountain
 • The iconic Coliseum
 • The wonders of Vatican City

Ikuinen kaupunki: Nautintoja kaikille aisteille

Aisti Italian suuriman kaupungin tunnelma. Varaa halvat lennot Roomaan ja tutustu roomalaisen aikakauden arkkitehtuuriin. Kävele Pantheoniin ilmaiseksi tai varaa opastettu kierros Forum Romanumilla. Tämä oli aikoinaan vanhan kaupungin vilkas keskus. Ja ollessasi paikan päällä, muista nauttia italialaisen keittiön veden kielelle tuovista herkuista. Täällä kaikki jäätelöstä viiniin ja pastaan maistuu aivan ihmeellisen herkulliselta.

Historian siipien havinaaRooma on täynnä vanhoja rakennuksia – kuin siirtyisi ajassa taakse päin. Esimerkiksi Colosseum on suurin Rooman valtakunnassa koskaan rakennettu amfiteatteri. Myös Vatikaanin kaupunkivaltiossa on monia kauniita, vanhoja rakennuksia. Sanotaan, että Pyhän Pietarin kirkko on maailman kaunein kirkko – käy katsomassa ja päätä itse. Minivaltiosta löytyy paljon suurien mestareiden taidetta kuten Michelangelon maalaukset Sistuksen kappelissa. Rooma on ihanteellinen kaupunkilomakohde tai täydellinen lähtöpiste pidemmälle lomalle Italiassa: Varaa halpa lento Roomaan nyt!
Rooma jättää sinut nälkäiseksi
Italiassa kaikki pyörii ruoan ympärillä ja tämä pitää todella paikkansa myös Roomassa. Nauti viilentävästä italialaisesta jäätelöstä Trevin suihkulähteellä. Tai etsi mukava ravintola Espanjalaisten portaiden läheltä, yhdestä maailman romanttisimmista paikoista. Haluatko jotakin tuoretta? Rooma on silloin oikea paikka. Piazza San Cosimaton torilta löydät herkullisia hedelmiä, vihanneksia ja muita tuotteita.
Halvat lennot Roomaan ja ainutlaatuinen kaupunkimatka
Haluatko löytää halvan lennon Roomaan? KLM:n kanssa loma alkaa astuessasi lentokoneeseen. Mannertenvälisillä lennoilla aika kuluu kuin siivillä oman viihdesettisi kanssa: Maksuttomia elokuvia, pelejä ja musiikkia. Nauti välipalavalikoimastamme tai herkullisesta päivällisestä juomineen. Lisää matkaasi käteviä lisäpalveluja (joitakin saatavilla matkan täydennykseksi) ja olet Italiassa ennen kuin huomaatkaan.

+Read more Collapse

Famous around the world: The Trevi Fountain

Trevi Fountain header image

Famous around the world: The Trevi Fountain

In 1730 Pope Clement XII organised a competition for architects to design a fountain and set no specific rules or conditions. Nicola Salvi’s winning design showed the ocean and its divine ruler Neptune. Construction started in 1732, but Salvi never managed to complete it before…

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotels, cars and more

Luo itsellesi täydellinen loma: Valitse paras hotellihuone ja nauti miellyttävästä matkasta, johon sisältyvät vuokra-auto, matkavakuutus ja vapaa-ajan aktiviteetit.

Timetable

3 flight(s) a day

 • 07:00
  mo tu we th fr sa su
 • 14:05
  mo tu we th fr sa su
 • 18:10
  mo tu we th fr sa su

Average travel time: 5 hour and 25 min

See detailed time table
< View all destinations
Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com