By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Europe > Netherlands > Amsterdam

Amsterdam, pieni kaupunki, jolla on iso sydän

Amsterdamin romanttiset kanaalit

Highlights

 • Sailing the canals
 • The Secret Annex of Anne Frank
 • Van Gogh’s masterworks

Flights to
Amsterdam

Round trip from EUR 190

 • from Helsinki
View special offers
Picture: Amsterdamin romanttiset kanaalit

Highlights

 • Sailing the canals
 • The Secret Annex of Anne Frank
 • Van Gogh’s masterworks

Löydä kulttuurin jättiläinen

Tutustu tämän hurmaavan maailmankaupungin kulttuuririkkauksiin. Varaa lentosi Amsterdamiin ja vieraile Anne Frankin talossa tai Van Gogh museossa ennen kävelyä Vondelpark-puistossa. Jokaisen kulman takana sinua odottavat kävely-, pyöräily- tai veneilymahdollisuudet sekä lukuisat kulttuurimakupalat. Vuosisatoja vanhat kanaalitalot, Dam Palace ja Jordaanin kaupunginosa huokuvat historiaa, kun taas uusi EYE-museo edustaa Amsterdamin ultramodernia puolta.

Kulttuuriaarteita Amsterdamissa ja sen ympäristössä
Tiesitkö, että Amsterdamin kanavat ovat Unescon Maailmanperintökohde? Shoppaile "yhdeksällä kadulla” tai tutustu kaupunkiin veneestä käsin. Myös Amsterdamin ympäristö tarjoaa paljon tekemistä: Koe todellinen Hollanti vierailemalla Zaanse Schansin ja Volendamin kylissä. Kaiken tämän ja monen muun asian vuoksi Amsterdam on täydellinen kaupunkilomakohde ja lähtöpiste pidemmälle lomalle Alankomaissa. Varaudu yllätyksiin: Varaa lento Amsterdamiin!
Sukella yöelämään
Hollantilaisia herkkuja vai Indonesialainen riisipöytä? Maista pienen maailmankaupungin lukemattomia kulttuureita. Näe omin silmin, miten kaikki Amsterdamin kaupunginosat eroavat toisistaan. Jordaanista Pijpiin tai Amsterdamin pohjoisosaan, kaikilla alueilla on yksi yhteinen tekijä: Upeat kahvilat, jotka ovat avoinna aina pikkutunneille asti. Aivan kuten konserttisalitkin. Klassisesta (Concertgebouw) rockiin (Paradiso), Amsterdamista löydät kaiken!
Lennot Amsterdamiin ja ainutlaatuinen kaupunkimatka
Haluatko löytää edullisen lennon Amsterdamiin? KLM:n kanssa loma alkaa astuessasi lentokoneeseen. Mantereiden välisillä matkoilla aika kuluu kuin siivillä oman viihdesettisi kanssa: Maksuttomia elokuvia, pelejä ja musiikkia. Nauti välipalavalikoimastamme tai herkullisesta päivällisestä juomineen. Lisää matkaasi käteviä lisäpalveluja (joitakin saatavilla matkan täydennykseksi) ja olet Amsterdamissa ennen kuin huomaatkaan.

+Read more Collapse

7,000,000 cheerful spring flowers at the Keukenhof

Keukenhof tulips close up

7,000,000 cheerful spring flowers at the Keukenhof

Spring in the Netherlands is only really considered to have started once the flowers at Keukenhof start coming out. The gorgeous pavilions full of tulips, hyacinths, daffodils and other spring flowers are a feast for the eye, and attract thousands of visitors every year.Flowers…

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotels, cars and more

Luo itsellesi täydellinen loma: Valitse paras hotellihuone ja nauti miellyttävästä matkasta, johon sisältyvät vuokra-auto, matkavakuutus ja vapaa-ajan aktiviteetit.

Timetable

3 flight(s) a day

 • 07:00
  mo tu we th fr sa su
 • 14:05
  mo tu we th fr sa su
 • 18:10
  mo tu we th fr sa su

Average travel time: 2 hour and 30 min

See detailed time table
< View all destinations
Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com