By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Middle East > United Arab Emirates > Dubai

Ylellinen Dubai

Dubain maamerkki Burj Al Arab

Kohokohdat

 • Scorching desert safaris
 • Shopping in the souks
 • Head for heights at Burj Khalifa

Lennot kohteeseen
Dubai

Paluuhinta kohteesta EUR 571

 • lähtökenttä Helsinki
Katso tarjoukset
Tässä valokuvassa: Dubain maamerkki Burj Al Arab

Kohokohdat

 • Scorching desert safaris
 • Shopping in the souks
 • Head for heights at Burj Khalifa

Dubai, superlatiivien kaupunki

Etsitkö keidasta erämaasta? Varaa lennot Dubaihin ja koe ilmiömäiset hotellit, rantalomakohteet, kaupat ja arabialaiset torit eli soukit. Tehdessä Dubaista maailman ylellisyyspääkaupunkia ei ole säästelty kuluja tai vaivaa. Arkkitehtuuri herättää kunnioitusta. Burj Khalifa, maailman korkein rakennus saa sinut hämmästymään - niin kuin kaikki muukin, mitä voit nähdä, tehdä tai ostaa Dubaissa.

Nouse korkeuksiin
Dubain mottona on ollut, ettei mikään ole mahdotonta ja Dubaissa kaikki onkin suurempaa ja kauniimpaa. Ravintola näköalalla? Tutustu Burj Khailifan 122. kerrokseen. Ui mahtavassa vesipuistossa Sukella Aquaventure-vesipuiston Shark Lagoon-altaaseen. Lämpötila on tarpeeksi korkea rentoutumiseen ja hiekka helmenvalkoista vuoden ympäri. Dubai on ihanteellinen kaupunkilomakohde tai täydellinen aloituspaikka pidemmälle lomalle Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Varaudu yllätyksiin: Varaa lento Dubaihin!
Dubaissa shoppailu on elämys
Gold Souk-torilta löydät runsaasti kultaa helmiä ja timantteja. Ole kuitenkin varovainen – kapeiden katujen muodostamiin sokkeloihin on helppo eksyä. Kaupungin ulkopuolella sijaitsevissa upeissa ostoskeskuksissa, shoppailu on viihdettä. Laskettele The Mall of The Emiratesin sisälle rakennetussa laskettelurinteessä tai tutustu Dubai Mall- ostoskeskuksen akvaarioon, joka on yksi maailman suurimmista. Kuten näet: shoppailu Dubaissa on ainutlaatuinen kokemus.
Lennot ainutlaatuiselle lomalle Dubaihin
Haluatko löytää edullisen lennon Dubaihin? KLM:n kanssa loma alkaa astuessasi lentokoneeseen. Mantereiden välisillä matkoilla aika kuluu kuin siivillä oman viihdesettisi kanssa: Maksuttomia elokuvia, pelejä ja musiikkia. Nauti välipalavalikoimastamme tai herkullisesta päivällisestä juomineen. Lisää matkaasi käteviä lisäpalveluja (joitakin saatavilla matkan täydennykseksi) ja olet Arabiemiraateissa ennen kuin huomaatkaan.

+Lue lisää Tiivistä

The top five amusement parks in Dubai

amusement parks header image

The top five amusement parks in Dubai

Many people consider the whole of Dubai an amusement park, and they well may be right! But the city also has some actual theme parks. Endless water slides, true-to-life film studios, camels and even indoor skiing. Dubai has it all.

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotels, cars and more

Luo itsellesi täydellinen loma: Valitse paras hotellihuone ja nauti miellyttävästä matkasta, johon sisältyvät vuokra-auto, matkavakuutus ja vapaa-ajan aktiviteetit.

Aikataulu

at least 3 flight(s) a day

 • 00:00 - 06:00
  no flights
 • 06:00 - 12:00
  13 flights
 • 12:00 - 18:00
  no flights
 • 18:00 - 00:00
  no flights

Average travel time: 14 hour and 55 min

See detailed time table
< Näytä kaikki saapumiskohteet
Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com