By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > North America > Canada > Vancouver

Vancouver, majesteettisten vuorten ja kristallin kirkkaiden vesien lomassa

Vanha höyrykello Gastown alueella, Vancouver

Kohokohdat

 • Lots to talk about in Gastown
 • Whale spotting
 • A great day out in Stanley Park

Lennot kohteeseen
Vancouver

Paluuhinta kohteesta EUR 743

 • lähtökenttä Helsinki
Katso tarjoukset
Tässä valokuvassa: Vanha höyrykello Gastown alueella, Vancouver

Kohokohdat

 • Lots to talk about in Gastown
 • Whale spotting
 • A great day out in Stanley Park

Upea Vancouver

Etsitkö aktiivista lomaa? Varaa halvat lennot Vancouveriin ja koe mahtavat vuoret, hiihtokeskukset ja Brittiläisen Kolumbian luonnonpuistot. Aja Sea to Sky -rannikkotietä pitkin Whistleriin ja nauti upeista näkymistä. Vielä piristävämpi kokemus on kulkea puista Capilano-riippusiltaa pitkin, joka riippuu korkealla Capilano-joen yläpuolella tai patikoida mahtavassa Rocky Mountains -vuoristossa. Albertakin on vain muutaman tunnin ajomatkan päässä.

Leikkikenttä aktiivisille luonnonystäville
Vancouverille tyypillinen korkeiden rakennusten maalaama taivaanranta näkyy hyvin Granville Islandilta. Luonto on läsnä tässä metropolissa. Cypress Mountain- tai Grouse Mountain -vuorilla voit patikoida kesäisin ja hiihtää talvisin. Myös vesiurheilu on täällä hyvin suosittua, samoin valaiden tarkkailu aina huhtikuusta lokakuuhun. Vancouver on ihanteellinen kaupunkilomakohde tai täydellinen lähtöpiste pidemmälle lomalle Kanadassa. Varaa halpa lento Vancouveriin nyt!
Täynnä kulttuurielämyksiä
Vancouverissa on muutakin nähtävää kuin luonto, se on myös hieno kulttuurikohde. Vancouverin taidegalleria on yksi Kanadan parhaista kuvataide-, veistostaide- ja valokuvausmuseoista. Antropologian museo on kohokohta, jossa opit uutta. Siellä on monia historiallisia Amerikan alkuasukkaiden, Brittiläisen Kolumbian alkuperäisten asukkaiden valmistamia esineitä. Tutustu uusiin kulttuurivaikutteisiin esimerkiksi Kanadan vanhimmalla kiinalaisalueella. Suosittelemme erityisesti iltatoria ja kiinalaista puutarhaa sekä retken päätteeksi herkullista ateriaa.
Halvat lennot ainutlaatuiselle lomalle Vancouveriin
Haluatko löytää halvan lennon Vancouveriin? KLM:n kanssa loma alkaa astuessasi lentokoneeseen. Mannertenvälisillä lennoilla aika kuluu kuin siivillä oman viihdesettisi kanssa: Maksuttomia elokuvia, pelejä ja musiikkia. Nauti välipalavalikoimastamme tai herkullisesta päivällisestä juomineen. Lisää matkaasi käteviä lisäpalveluja (joitakin saatavilla matkan täydennykseksi) ja olet Kanadassa ennen kuin huomaatkaan.

+Lue lisää Tiivistä

Skiing and kayaking in Whistler

Whistler Vancouver

Skiing and kayaking in Whistler

The 2010 Winter Olympic Games showed the world how beautiful Whistler is in winter. While it does indeed offer fantastic skiing amenities, there is still plenty to do outside of the winter sports season. It is no coincidence that Whistler has been dubbed the mountain city of…

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotels, cars and more

Luo itsellesi täydellinen loma: Valitse paras hotellihuone ja nauti miellyttävästä matkasta, johon sisältyvät vuokra-auto, matkavakuutus ja vapaa-ajan aktiviteetit.

Aikataulu

1 flight(s) a day

 • 07:00
  mo tu we th fr sa su

Average travel time: 16 hour and 50 min

See detailed time table
< Näytä kaikki saapumiskohteet
Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com