By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > North America > USA > Los Angeles

Los Angeles: loiston ja säihkeen kaupunki

LA:n keskustan kultainen valo

Kohokohdat

 • Star chasing on the Walk of Fame
 • The unique vibe of Venice Beach
 • Shopping on Rodeo Drive

Lennot kohteeseen
Los Angeles

Paluuhinta kohteesta EUR 650

 • lähtökenttä Helsinki
Katso tarjoukset
Tässä valokuvassa: LA:n keskustan kultainen valo

Kohokohdat

 • Star chasing on the Walk of Fame
 • The unique vibe of Venice Beach
 • Shopping on Rodeo Drive

Nauti elämän aurinkoisesta puolesta

Elä kuin tähdet. Varaa lento Los Angelesiin ja shoppaile luksustuotteita Rodeo Drivella tai nauti loistelias illallinen Beverly Hillsissä, Hollywoodissa tai Santa Monicassa. LA:ssa oleellista on nähdä ja tulla nähdyksi, onneksi sää on aina suotuisa. Vuokraa auto ja ihaile kaupunkia, San Fernando Valley -laaksoa ja rikkaiden ja kuuluisten luksusvilloja Mulholland Drive:lla.

Jokaiselle jotakin
Mitä tahansa etsitkin, löydät sen takuulla New Yorkista. Shoppailumahdollisuudet ovat mahtavat: Designer-vaatteet löydät SoHosta tai Meatpacking-alueelta ja suurten kauppaketjujen liikkeet Fifth Avenuelta. Kaupungissa on myös loistavia kulttuuriaarteita kuten Nykytaiteen museo, Guggenheim tai Broadwayn teatterit. Älä unohda olevasi lomalla: Hengähdä hetki Keskuspuistossa. New York on ihanteellinen kaupunkilomakohde tai täydellinen lähtöpiste pidemmälle lomalle Yhdysvalloissa. Varaudu yllätyksiin: Varaa lento New Yorkiin!
New York on muutakin kuin Manhattan
Sinulta ei tietenkään jää näkemättä myöskään kuuluisat Times Square, Vapaudenpatsas tai Wall Street. Muista myös vierailla Manhattanin saaren ulkopuolella. Brooklyn on tulevaisuuden New York. Williamsburgin alue on kaupungin uusin suosikkialueista trendikkäine kauppoineen ja ravintoloineen. Brooklynista on myös upeimmat näkymät New Yorkin yli.
Edulliset lennot New Yorkiin ja ainutlaatuinen kaupunkimatka
Haluatko löytää edullisen lennon New Yorkiin? KLM:llä loma alkaa astuessasi lentokoneeseen. Mannertenvälisillä lennoilla aika kuluu kuin siivillä oman viihdesettisi kanssa: maksuttomia elokuvia, pelejä ja musiikkia. Nauti välipalavalikoimastamme tai herkullisesta päivällisestä juomineen. Varaa käteviä ja mukavia lisäpalveluja (joitakin saatavilla matkan täydennykseksi) ja olet Yhdysvalloissa ennen kuin huomaatkaan.

+Lue lisää Tiivistä

Off the beaten track in downtown LA

Downtown Los Angeles

Off the beaten track in downtown LA

Los Angeles is mainly known for its stunning beaches, the glamour of Beverly Hills and, of course, Hollywood Hills. Downtown LA is therefore all too often overlooked and yet it has a great deal going for it.

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotels, cars and more

Luo itsellesi täydellinen loma: Valitse paras hotellihuone ja nauti miellyttävästä matkasta, johon sisältyvät vuokra-auto, matkavakuutus ja vapaa-ajan aktiviteetit.

Aikataulu

1 flight(s) a day

 • 07:00
  mo tu we th fr sa su

Average travel time: 14 hour and 50 min

See detailed time table
< Näytä kaikki saapumiskohteet
Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com