By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > North America > USA > New York

Edulliset lennot New Yorkiin

Kuuluisat NYC:n keltaiset taksit

Kohokohdat

 • The symbolism of Lady Liberty
 • Central Park: A green oasis
 • The many faces of Broadway

Lennot kohteeseen
New York

Paluuhinta kohteesta EUR 570

 • lähtökenttä Helsinki
Katso tarjoukset
Tässä valokuvassa: Kuuluisat NYC:n keltaiset taksit

Kohokohdat

 • The symbolism of Lady Liberty
 • Central Park: A green oasis
 • The many faces of Broadway

Inspiroivien ikonien vilkas metropoli

Astu kosmopoliitin kenkiin! Varaa lennot New Yorkiin ja tutustu energiaa huokuvaan kaupunkiin. Kaupungilla on tarjottavanaan kaikkea mahtavista monumenteista ja museoista hienostuneisiin kauppoihin ja ravintoloihin. Käy televisiosta ja elokuvista tutuissa paikoissa – Ison Omenan jokainen katu ja kaupunginosa kiehtovat omalla tavallaan. Yhdestä asiasta olemme varmoja: Mitä tahansa teetkin, tulet huomaamaan, että sinulla pitäisi olla enemmän silmiä ja korvia, makunystyröitä ja aikaa!

Jokaiselle jotakin
Mitä tahansa etsitkin, löydät sen takuulla New Yorkista. Shoppailumahdollisuudet ovat mahtavat: Designer-vaatteet löydät SoHosta tai Meatpacking-alueelta ja suurten kauppaketjujen liikkeet Fifth Avenuelta. Kaupungissa on myös loistavia kulttuuriaarteita kuten Nykytaiteen museo, Guggenheim tai Broadwayn teatterit. Älä unohda olevasi lomalla: Hengähdä hetki Keskuspuistossa. New York on ihanteellinen kaupunkilomakohde tai täydellinen lähtöpiste pidemmälle lomalle Yhdysvalloissa. Varaudu yllätyksiin: Varaa lento New Yorkiin!
New York on muutakin kuin Manhattan
Sinulta ei tietenkään jää näkemättä myöskään kuuluisat Times Square, Vapaudenpatsas tai Wall Street. Muista myös vierailla Manhattanin saaren ulkopuolella. Brooklyn on tulevaisuuden New York. Williamsburgin alue on kaupungin uusin suosikkialueista trendikkäine kauppoineen ja ravintoloineen. Brooklynista on myös upeimmat näkymät New Yorkin yli.
Edulliset lennot New Yorkiin ja ainutlaatuinen kaupunkimatka
Haluatko löytää edullisen lennon New Yorkiin? KLM:llä loma alkaa astuessasi lentokoneeseen. Mannertenvälisillä lennoilla aika kuluu kuin siivillä oman viihdesettisi kanssa: maksuttomia elokuvia, pelejä ja musiikkia. Nauti välipalavalikoimastamme tai herkullisesta päivällisestä juomineen. Varaa käteviä ja mukavia lisäpalveluja (joitakin saatavilla matkan täydennykseksi) ja olet Yhdysvalloissa ennen kuin huomaatkaan.

+Lue lisää Tiivistä

Central Park: The green heart of New York

Central Park New York

Central Park: The green heart of New York

The centre of Manhattan is occupied by the green heart of the city: Central Park. This gigantic park includes picnic areas, playgrounds, ponds and sports fields. It’s the go-to place for New Yorkers to blow off the steam accumulated by busy city life. On Sunday the roads in the…

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotels, cars and more

Luo itsellesi täydellinen loma: Valitse paras hotellihuone ja nauti miellyttävästä matkasta, johon sisältyvät vuokra-auto, matkavakuutus ja vapaa-ajan aktiviteetit.

Aikataulu

5 flight(s) a day

 • 00:00 - 06:00
  no flights
 • 06:00 - 12:00
  7 flights
 • 12:00 - 18:00
  2 flights
 • 18:00 - 00:00
  no flights

Average travel time: 12 hour and 15 min

See detailed time table
< Näytä kaikki saapumiskohteet
Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com