By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Oceania > Australia > Sydney

Maailmankaupunki Sydney edustaa Australiaa parhaimmillaan

Australian kuuluisimmat asukkaat, Sydney

Kohokohdat

 • Stunning nature: the Blue Mountains
 • The iconic Sydney Opera House
 • Feel the history in Botany Bay

Lennot kohteeseen
Sydney

Paluuhinta kohteesta EUR 1520

 • lähtökenttä Helsinki
Katso tarjoukset
Tässä valokuvassa: Australian kuuluisimmat asukkaat, Sydney

Kohokohdat

 • Stunning nature: the Blue Mountains
 • The iconic Sydney Opera House
 • Feel the history in Botany Bay

Sydneyssä kulttuuri odottaa joka kulman takana

Koe aivan uusi maailma. Varaa halvat lennot Sydneyyn ja tutustu surfaajien paratiisin ainutlaatuiseen kasvistoon ja eläimistöön, upeisiin viiniviljelmiin ja kiehtoviin museoihin. Katsele kaupunkia Sydney Tower -näköalatornista, kaupungin korkeimmasta rakennuksesta käsin. Kulje satamassa ja vieraile tunnetuissa kohteissa kuten Harbour Bridge -sillalla ja Sydneyn oopperatalolla. Kaupungin alueella sijaitsevien lukuisten rantojen ansiosta tekemistä riittää päivin ja öin. Sydneyn ravintolat ovat Australian hienoimpia, erityisesti kulinaristimatkailijoille.

Vihreä metropoli, jossa on rento tunnelma
Kaupungin tunnelma on aina rento johtuen osaksi miellyttävästä ilmastosta. Tämän vuoksi Sydney on loistava paikka piknikeille esimerkiksi satama-alueella. Pohjoissataman, Keskisataman ja Sydneyn sataman välistä löydät kiinalaiset puutarhat ja ihanat puistot. Täällä voit rentoutua museokäyntien välissä. Suosittelemme erityisesti Powerhouse- ja Art Gallery of New South Wales -gallerioita. Sydney on ihanteellinen kaupunkilomakohde tai täydellinen lähtöpiste pidemmälle lomalle Australiassa: Varaa halpa lento Sydneyyn nyt!
Täydellinen alku kiertomatkalle
Myös kaupungin ulkopuolella on paljon nähtävää. Bongaa kengurut, papukaijat ja koalat retkellä Royal National Park -kansallispuistossa. Muista myös vierailla kuuluisissa eukalyptusmetsissä Sinisillä vuorilla. Uintia, sukellusta tai auringonottoa voit harrastaa jollakin 70 läheisestä rannasta, esimerkiksi suositulla Manly Beachilla. Maan vanhin viininviljelyalue, Hunter Walley, on täydellinen paikka viininmaistelulle ja se sijaitsee kahden tunnin ajomatkan päässä Sydneystä. Sydney on ihanteellinen kaupunkilomakohde tai täydellinen lähtöpiste pidemmälle lomalle Australiassa: Varaa halpa lento Sydneyyn nyt!
Halvat lennot ainutlaatuiselle lomalle Sydneyyn
Haluatko löytää halvan lennon Sydneyyn? KLM:n kanssa loma alkaa astuessasi lentokoneeseen. Mannertenvälisillä lennoilla aika kuluu kuin siivillä oman viihdesettisi kanssa: Maksuttomia elokuvia, pelejä ja musiikkia. Nauti välipalavalikoimastamme tai herkullisesta päivällisestä juomineen. Lisää matkaasi käteviä lisäpalveluja (joitakin saatavilla matkan täydennykseksi) ja olet Australiassa ennen kuin huomaatkaan.

+Lue lisää Tiivistä

The high peaks and deep valleys of the Blue Mountains

Blue Mountains header

The high peaks and deep valleys of the Blue Mountains

Impressive mountains, enveloped in a mysterious blue haze. Just an hour’s drive from Sydney are the Blue Mountains - a place of wonderful nature, chocolate box villages and enough activities to easily fill a week.

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotels, cars and more

Luo itsellesi täydellinen loma: Valitse paras hotellihuone ja nauti miellyttävästä matkasta, johon sisältyvät vuokra-auto, matkavakuutus ja vapaa-ajan aktiviteetit.

Aikataulu

at least 3 flight(s) a day

 • 00:00 - 06:00
  no flights
 • 06:00 - 12:00
  1 flights
 • 12:00 - 18:00
  5 flights
 • 18:00 - 00:00
  4 flights

Average travel time: 27 hour and 50 min

See detailed time table
< Näytä kaikki saapumiskohteet
Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com