By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > South America > Brazil > Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, kiehtova ja jännittävä

Auringonpalvojat Copacabana Beach -rannalla, Rio de Janeiro

Kohokohdat

 • The most amazing city beaches
 • 24 hours in bustling Lapa
 • Tijuca: Rainforest in Rio

Lennot kohteeseen
Rio de Janeiro

Paluuhinta kohteesta EUR 1131

 • lähtökenttä Helsinki
Katso tarjoukset
Tässä valokuvassa: Auringonpalvojat Copacabana Beach -rannalla, Rio de Janeiro

Kohokohdat

 • The most amazing city beaches
 • 24 hours in bustling Lapa
 • Tijuca: Rainforest in Rio

Jokainen päivä on juhlapäivä Riossa

Tekeekö mielesi seikkailuntäyteiselle lomalle auringossa? Varaa halvat lennot Rio de Janeiroon ja nauti sykkivästä yöelämästä tai sademetsän mahtavasta kasvistosta ja eläimistöstä. Vieraile smaragdinvihreässä Tijucan metsässä ja Sokeritoppavuorella tai surffaa ja ota aurinkoa kauniilla Atlantin rannikon rannoilla. Mikäli mielit tanssilattialle, suuntaa Lapan viihdealueelle. Älä unohda vaikuttavaa Kristus-patsasta. Corcovado-vuoren huipulta on upeat näkymät kaupungin yli.

Lukuisia luonnonkeitaita
Brasiliassa luonto ei ole koskaan kaukana. Rio sijaitsee lahdenpoukamassa, joten olet aina meren läheisyydessä: Kuuluisat Copacabanan ja Ipaneman rannat ovat erityisen suosittuja varsinkin surfaajien ja sukeltajien keskuudessa. Vihreä sademetsä alkaa heti kaupungin ulkopuolelta, täynnä ainutlaatuisia eläimiä ja kasveja. Myös kaupungin keskeltä löytyy luontoa johon kannattaa tutustua – kasvitieteellinen puutarha on täynnä harvinaisia, hyväntuoksuisia kukkia ja kasveja. Rio de Janeiro on ihanteellinen kaupunkilomakohde tai täydellinen lähtöpiste pidemmälle lomalle Brasiliassa. Varaa halpa lento Rio de Janeiroon nyt!
Laulun ja tanssin kaupunki
Sano Rio, ajattele karnevaaleja. Näiden 4 päivän aikana Rion kaduilla tanssii miljoonia iloisia ihmisiä. Voi oppia lisää näistä näyttävistä festivaaleista Sambadome-museossa. Esimerkiksi miten nämä valtavat lavat on rakennettu. Tekemistä löytyy koko vuodeksi: Kansallistanssi on samba. Yhden ulkona vietetyn illan jälkeen alat pian oppia.
Halvat lennot ainutlaatuiselle lomalle Rio de Janeiroon
Haluatko löytää halvan lennon Rio de Janeiroon? KLM:n kanssa loma alkaa astuessasi lentokoneeseen. Mannertenvälisillä lennoilla aika kuluu kuin siivillä oman viihdesettisi kanssa: Maksuttomia elokuvia, pelejä ja musiikkia. Nauti välipalavalikoimastamme tai herkullisesta päivällisestä juomineen. Lisää matkaasi käteviä lisäpalveluja (joitakin saatavilla matkan täydennykseksi) ja olet Brasiliassa ennen kuin huomaatkaan.

+Lue lisää Tiivistä

Christ the Redeemer on high

Christ statue Rio de Janeiro

Christ the Redeemer on high

High upon the Corcovado, Christ the Redeemer towers 710 metres above the city. With his arms spread wide, he has been watching over Rio de Janeiro since 1931. This 38-metre high statue is the icon of the city and attracts hundreds of thousands of visitors annually.

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotels, cars and more

Luo itsellesi täydellinen loma: Valitse paras hotellihuone ja nauti miellyttävästä matkasta, johon sisältyvät vuokra-auto, matkavakuutus ja vapaa-ajan aktiviteetit.

Aikataulu

5 flights a week

 • 07:00
  tu th fr sa su

Average travel time: 16 hour and 55 min

See detailed time table
< Näytä kaikki saapumiskohteet
Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com