Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Dubai

Kamelen en wolkenkrabbers in één stad, Dubai

Vliegtickets naar Dubai

Dubai, stad van de overtreffende trap

Op zoek naar een oase midden in de woestijn? Boek vliegtickets naar Dubai en ontdek prachtige hotels, beach resorts, souks en winkels. Kosten nog moeite zijn gespaard om Dubai overweldigend en vooral super-de-luxe te maken. Zo kunt u hier het hoogste gebouw ter wereld bewonderen, de Burj Khalifa die 828 meter hoog is. En niet alleen van de indrukwekkende architectuur zal u stijl achterover slaan. Eigenlijk van alles wat in Dubai te zien, te kopen en te doen is.

Stijg naar grote hoogten

Stijg naar grote hoogten Alles kan in Dubai. Sterker nog: alles is hier groter en mooier. Een restaurant met uitzicht? At.Mosphere Grill & Lounge zit op de 122e verdieping van de duizelingwekkend hoge Burj Khalifa. Naar een groot winkelcentrum? De Dubai Mall is het grootste winkelcentrum ter wereld. Zwemmen in een spectaculair waterpark? Aquaventure heeft een glijbaan waar u door een bad vol haaien glijdt. Heerlijk relaxen op één van de parelwitte stranden kan natuurlijk ook. Dubai is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt voor een langere vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Dubai!

In Dubai is winkelen een belevenis

Goud, parels, diamanten, u vindt ze in overvloed op de Gold Souk. Wel opletten, want u raakt makkelijk de weg kwijt in deze wirwar van smalle straatjes. Buiten het oude deel van de stad gaat iedereen die iets bijzonders wil beleven naar een mall. In de winkelcentra in Dubai draait het namelijk om entertainment. Zo vindt u in de Mall of The Emirates een Indoor Skibaan en in de Dubai Mall één van de grootste aquariums ter wereld. Dat maakt winkelen opeens wel heel bijzonder.

Vliegtickets naar Dubai voor een unieke vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Dubai boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de Verenigde Arabische Emiraten snel dichterbij.

+Lees meer

 

De hoogtepunten van Dubai

 

Des te meer redenen om Dubai te bezoeken

 

Praktische info over Dubai

Internationale luchthaven Dubai

Lees alles over de luchthaven

Vervoer in de stad

Vervoer in Dubai

 

Visa en gezondheid

Visa en gezondheidsinformatie

Valuta

De munteenheid van de Verenigde Arabische Emiraten is de dirham (AED). Eén dirhamo is 100 fils. Er zijn geen valutaregels in de VAE en alle belangrijke valuta worden probleemloos gewisseld bij banken en in grote hotels. De dirham is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar. De beste wisselkoersen zijn te vinden bij particuliere geldwisselaars die overal gevestigd zijn, met name in de populaire souks (markten) en winkelcentra. De meeste gangbare creditcards worden vrijwel overal geaccepteerd. Overal in de VAE zijn geldautomaten. Banken zijn doorgaans geopend van zaterdag tot donderdag van 08.00 uur tot 13.00 uur, maar sommige banken zijn ook open van 16.00 uur tot 20.30 uur.

Tijdzone

GMT+4.

Netspanning

Netspanning is 220 en 240 volt, 50Hz. Over het algemeen worden de vierkante drie-pinsstekkers gebruikt.

 

Dubai: similar destinations