By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Africa > South Africa > Cape Town

Cape Town, livlig by omgitt av uberørt natur

Taffelberget ruvende over Cape Town

Høydepunkter

 • To the top of Table Mountain
 • History at Robben Island
 • Fun at the Two Oceans Aquarium

Flyvning til
Cape Town

Returbillettpris fra NOK 8072

 • med avreise fra Oslo
Se tilbud
På dette fotografiet: Taffelberget ruvende over Cape Town

Høydepunkter

 • To the top of Table Mountain
 • History at Robben Island
 • Fun at the Two Oceans Aquarium

Pittoreske Cape Town vekker fantasien

Oppdag denne fantastiske byen ved foten av Table Mountain. Bestill din flybillett til Cape Town og lei en bil til å dra på turer til fjellene, de praktfulle naturparkene og pittoreske vingårdene i nærheten. Ikke glem å besøke den vakre kystlinjen med strender som Camps Bay. For shopping og kultur, dra til Victoria & Albert Waterfront. Du vil oppdage at ‘moderbyen’ har en spennende historie, og forvent å bli berørt av steder som Slave Lodge og Robben Island.

Garantert spektakulære omgivelser
Du kan ikke unngå å få øye på Table Mountain, den mest iøynefallende naturperlen, rett utenfor byen. Det ikoniske landemerket har en spektakulær utsikt over Kapp det gode håp. Reis til en naturpark og opplev et safarieventyr med ville dyr, og hvis du er heldig får du se de "fem store". Eller nipp til vin på de berømte vingårdene i Stellenbosch og Franschhoek. Er du ikke i humør til en aktiv ferie? Byen har også massevis av strender for sol og bad. Alt dette gjør Cape Town til det perfekte reisemål for en storbytur, og som starten på en lengre ferie i Sør-Afrika. Ikke utsett det: bestill en flybillett til Cape Town nå!
Imponerende historie
Cape Town var forsyningshavn for nederlandske fartøyer på vei østover under Hollands gullalder. Minner om disse tidene kan fremdeles finnes i dag, og det samme kan ekkoer av slaveri og apartheid. Robben Island, hvor Mandela satt fengslet, har blitt en stor turistattraksjon, mens den mindre kjente Slave Lodge også er vel verdt et besøk.
Flybilletter til Cape Town for en unik ferie
Finne en billig flybillett til Cape Town? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Tiden vil fly av sted, med vår underholdningstilbud på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill og musikk. Nyt vårt utvalg av snacks, smakfulle middager og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i Sør-Afrika før du vet ordet av det.

+Les mer Skjul

Under water in the Two Oceans Aquarium

Two Oceans Aquarium Cape Town

Under water in the Two Oceans Aquarium

Two Oceans Aquarium offers a peek into the lives of two very different seascapes. Cape Town is located where the Atlantic and Indian Ocean meet, creating a unique underwater world and a tremendous diversity of water life. Here are five aquarium highlights.

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotels, cars and more

Skap din perfekte ferie: Velg det beste hotellrommet, og nyt en behagelig reise med din leiebil, reiseforsikring og morsomme aktiviteter.

Rutetabell

10 flyvninger per uke

 • 06:15
  ma on fr
 • 06:30
  ma on fr

Gjennomsnittlig reisetid: 15 hour and 5 min

Se detaljert rutetabell
< Se alle destinasjoner
Tilbake til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com