By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Asia > Hong Kong > Hong Kong

Hong Kong, byen med de mange ansikter

Den glitrende skyline om natten, Hong Kong

Høydepunkter

 • Catching waves on the Star Ferry
 • Magnificent views from The Peak
 • The serenity of the Man Mo Temple

Flyvning til
Hong Kong

Returbillettpris fra NOK 6588

 • med avreise fra Oslo
Se tilbud
På dette fotografiet: Den glitrende skyline om natten, Hong Kong

Høydepunkter

 • Catching waves on the Star Ferry
 • Magnificent views from The Peak
 • The serenity of the Man Mo Temple

Kontrastenes by

Oppdag en av verdens mest fantasiske bysilhuetter. Bestill din flybillett til Hong Kong, og utforsk en by full av kontraster, som kombinerer moderne skyskrapere med eldgamle templer og grønne åser med travle markeder. Gå på shopping, oppdag byens øyer og havn med båt eller nyt den spektakulære utsikten fra Victoria Peak. For en morsom opplevelse utenfor byen, besøk Disneyland som ligger i nærheten. Det er aldri et kjedelige øyeblikk i Hong Kong!

Østens Hollywood
Med sin Avenue of Stars, er Hong Kong hjem til den asiatiske versjonen av Walk of Fame. Byen er også et perfekt reisemål for shoppere, med sine utallige luksusbutikker som lett nås med metroen. Harbour City er Hong Kongs største kjøpesenter, og på Temple Street Night Market finner du røverkjøp i massevis. Hong Kong er ideell for en storbyferie eller utgangspunktet for en lengre ferie i Kina. La det overraske: bestill en flybillett til Hong Kong!
Hong Kongs asiatiske templer
Byens asiatiske templer er praktfulle. Gå på en tempelomvisning og ikke glem å besøke det taoistiske Wong Tai Sin-tempelet og Man Mo som er et tempel for både taoister og buddhister. I det sistnevnte kan du bli spådd med et bambusstykke som inneholder nummererte pinner. Den første pinnen som faller ut bestemmer fremtiden din. Det sier de i hvert fall!
Flybilletter til Hong Kong for en unik byreise
Finne en billig flybillett til Hong Kong? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Tiden vil fly av sted, med vår underholdningstilbud på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill og musikk. Nyt vårt utvalg av snacks, smakfulle middager og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i Hong-Kong før du vet ordet av det.

+Les mer Skjul

The Peak: Literally a top attraction

The Peak Hong Kong

The Peak: Literally a top attraction

If you have time to do just one thing in Hong Kong, go to the Peak. The same applies if you have lots of time… Go to the Peak! Seven million visitors find their way to the top of this mountain every year. There is a breathtaking view from here, as well as a giant shopping…

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotels, cars and more

Skap din perfekte ferie: Velg det beste hotellrommet, og nyt en behagelig reise med din leiebil, reiseforsikring og morsomme aktiviteter.

Rutetabell

6 flyvning(er) per dag

 • 00:00 - 06:00
  ingen flyvninger
 • 06:00 - 12:00
  5 flyvninger
 • 12:00 - 18:00
  2 flyvninger
 • 18:00 - 00:00
  ingen flyvninger

Gjennomsnittlig reisetid: 14 hour and 20 min

Se detaljert rutetabell
< Se alle destinasjoner
Tilbake til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com