By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Praha

Broene i Praha

Praha flyvning

Forbløffende ting å se og høre

I humør for kultur av høy kvalitet? Bestill flybilletter til Praha, hvor hver bydel har sine egne storslagne ting å se og høre. Spaser gjennom de trange gatene, beundre St. Vitus-katedralen og nyt den historiske arkitekturen omkring det gamle bytorget. Utekafeene er perfekt for å kikke på folkelivet. Malá Strana, den eldste bydelen, har noen helt spesielt vakre hager. Og synagogene i det jødiske kvarteret Josefov, hvor forfatteren Franz Kafka ble født, er definitivt verdt å besøke.

Musikk i dine ører

Se tingene fra toppen Borgen i Praha og Strahovklosteret er bygget på høydedrag. Ikke bare er utsikten herfra nydelig, de er også kjent for sin rike kulturarv. For en enda bedre panoramautsikt, ta kabelbanen til Petřín-åsen og observasjonstårnet der som ligner på Eiffeltårnet. Dette utsiktspunktet er 60 meter høyt, og gir unik utsikt over Praha og den mektige elven Vltava.

Flybilletter til Praha for en unik byreise

+Les mer

 

Attraksjoner i Praha

 

Flere grunner til å besøke Praha

 

Praktisk info om Praha

Praha Ruzyne internasjonale lufthavn

Les alt om flyplassen

Slik kommer man seg rundt i byen

Transport i Praha

 

Visum og helse

Visa- og helseinformasjon

Valuta

Den offisielle myntenheten er tsjekkisk krone, kjent som koruna (CZK), som deles i 100 haler.

Tid

GMT +1 (GMT +2 fra siste søndag i mars til siste søndag i oktober).

Elektrisitet

Nettstrømmen er på 230 volt, 50 Hz. Støpsler med to runde stifter og hull for stikkontaktens jordingsstift er standard. De fleste stikkontakter kan også brukes med standard europeisk støpsel med to stifter.

 

Praha: similar destinations