By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Europe > Czech Republic > Prague

Praha, fantastisk by full av historie og kultur

Fargefulle hus i gamlebyen, Praha

Høydepunkter

 • Taste the finest beers
 • The Golden Lane in Prague
 • Romance on Charles Bridge

Flyvning til
Praha

Returbillettpris fra NOK 1381

 • med avreise fra Oslo
Se tilbud
På dette fotografiet: Fargefulle hus i gamlebyen, Praha

Høydepunkter

 • Taste the finest beers
 • The Golden Lane in Prague
 • Romance on Charles Bridge

Forbløffende ting å se og høre

I humør for kultur av høy kvalitet? Bestill flybilletter til Praha, hvor hver bydel har sine egne storslagne ting å se og høre. Spaser gjennom de trange gatene, beundre St. Vitus-katedralen og nyt den historiske arkitekturen omkring det gamle bytorget. Utekafeene er perfekt for å kikke på folkelivet. Malá Strana, den eldste bydelen, har noen helt spesielt vakre hager. Og synagogene i det jødiske kvarteret Josefov, hvor forfatteren Franz Kafka ble født, er definitivt verdt å besøke.

Musikk i dine ører

Praha er hjem til ikke mindre enn 3 operahus: Nasjonalteateret, Praha statsopera og Stavovské divaldo-teateret. Husk å bestille billetter i god tid, da forestillingene blir hurtig utsolgt. Du kan også besøke Kampa-museet og se den enorme samlingen av samtidskunst. Nasjonalmuseet inneholder mer enn 20 millioner objekter, praktisk oppdelt i kategorier som arkeologi, forhistorisk tid og veterinærmedisin. Praha er det ideelle reisemålet for en storbytur, og den perfekte starten på en lengre ferie i Tsjekkia. Bestill en flybillett til Praha nå!


Se tingene fra toppen

Borgen i Praha og Strahovklosteret er bygget på høydedrag. Ikke bare er utsikten herfra nydelig, de er også kjent for sin rike kulturarv. For en enda bedre panoramautsikt, ta kabelbanen til Petřín-åsen og observasjonstårnet der som ligner på Eiffeltårnet. Dette utsiktspunktet er 60 meter høyt, og gir unik utsikt over Praha og den mektige elven Vltava.


Flybilletter til Praha for en unik byreise

Finne en billig flybillett til Praha? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Reisen din vil fly av sted, med underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer spill og musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en smakfull middag og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i Tsjekkia før du vet ordet av det.

+Les mer Skjul

The best beer bars in Prague

beer tanks

The best beer bars in Prague

Some say it is the best Czech invention ever: Pilsner! Prague has countless bars located in historical cellars and buildings as well as large beer halls and modern cafés. The traditionally brewed beer is cheaper than water in many pubs, and in Europe’s beer capital not a day…

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotels, cars and more

Skap din perfekte ferie: Velg det beste hotellrommet, og nyt en behagelig reise med din leiebil, reiseforsikring og morsomme aktiviteter.

Rutetabell

minst 9 flyvning(er) per dag

 • 00:00 - 06:00
  ingen flyvninger
 • 06:00 - 12:00
  9 flyvninger
 • 12:00 - 18:00
  5 flyvninger
 • 18:00 - 00:00
  ingen flyvninger

Gjennomsnittlig reisetid: 4 hour and 10 min

Se detaljert rutetabell
< Se alle destinasjoner
Tilbake til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com