By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Europe > Italy > Rome

Roma, en historisk hovedstad lik ingen andre

Scootere kan bli funnet overalt, Roma

Høydepunkter

 • Romance at the Trevi Fountain
 • The iconic Coliseum
 • The wonders of Vatican City

Flyvning til
Rome

Returbillettpris fra NOK 1388

 • med avreise fra Oslo
Se tilbud
På dette fotografiet: Scootere kan bli funnet overalt, Roma

Høydepunkter

 • Romance at the Trevi Fountain
 • The iconic Coliseum
 • The wonders of Vatican City

Den evige by: En fest for alle sanser

Smak på atmosfæren av Italias største by. Bestill flybilletter til Roma og oppdag utrolig arkitektur fra romertiden. Gå inn i Pantheon gratis eller bestill en guidet tur i Forum Romanum. Dette var en gang det livlige sentrumet til gamlebyen. Og mens du er i gang, ikke glemme å nyte appetittvekkende godbiter fra det italienske kjøkken. Alt fra iskrem til vin og pasta, her smaker alt fantastisk.

Den fasinerende atmosfæren av forgangne tider
Roma er full av gamle bygninger - det er som å ta en tur tilbake i tiden. Colosseum, for eksempel, er det største amfiteateret som noensinne ble bygget i Romerriket. Vatikanet inneholder også mange vakre gamle bygninger. Det sies at St. Peterskirken er den vakreste kirken i verden - ta en titt og bestem selv. I denne ministaten finner du forbløffende kunst fra mestrene, som Michelangelos sixtinske kapell. Roma er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Italia: Bestill en flybillett til Roma nå!
Roma gjør deg sulten på mer
Livet dreier seg om mat i Italia, og det gjelder definitivt også i Roma. Nyt den doble avkjølende effekten av en gelato ved Trevi-fontenen. Eller finn en hyggelig restaurant i nærheten av Spansketrappen, en av de mest romantiske stedene i verden. Lyst på noe friskt? Da er Roma stedet å være. Gå til Piazza San Cosimato-markedet, for deilige frukter, grønnsaker og andre råvarer.
Flybilletter til Roma for en unik storbytur
Finne en billig billett til Roma? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Italia før du vet ordet av det.

+Les mer Skjul

Famous around the world: The Trevi Fountain

Trevi Fountain header image

Famous around the world: The Trevi Fountain

In 1730 Pope Clement XII organised a competition for architects to design a fountain and set no specific rules or conditions. Nicola Salvi’s winning design showed the ocean and its divine ruler Neptune. Construction started in 1732, but Salvi never managed to complete it before…

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotels, cars and more

Skap din perfekte ferie: Velg det beste hotellrommet, og nyt en behagelig reise med din leiebil, reiseforsikring og morsomme aktiviteter.

Rutetabell

7 flyvning(er) per dag

 • 00:00 - 06:00
  ingen flyvninger
 • 06:00 - 12:00
  5 flyvninger
 • 12:00 - 18:00
  3 flyvninger
 • 18:00 - 00:00
  ingen flyvninger

Gjennomsnittlig reisetid: 4 hour and 40 min

Se detaljert rutetabell
< Se alle destinasjoner
Tilbake til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com