By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

De romantiske kanalene i Amsterdam

Amsterdam flyvning

Oppdag en kulturell kjempe

Oppdag denne sjarmerende verdensbyens kulturelle rikdom. Bestill flyvningene dine til Amsterdam og besøk Anne Franks hus eller Van Gogh-museet før du tar en spasertur gjennom Vondelparken. Uansett om du går, sykler eller bruker båt, venter kulturelle godbiter på deg rundt hvert hjørne. De århundrer gamle kanalhusene, Det kongelige slott i Amsterdam og Rijksmuseum et ånder historie, mens det nye EYE-museet viser frem Amsterdams ultramoderne side.

Kulturelle skatter i og omkring Amsterdam

Visste du at Amsterdams kanaler er et verdensarvsted? Gå på shopping gjennom de eksentriske ‘9 gatene’ eller oppdag byen fra vannet på en kanalbåt. Det er også mye å gjøre like utenfor Amsterdam: For en ekte smak av Holland, besøk den nærliggende landsbyen Zaanse Schans og Keukenhof. Alt dette gjør Amsterdam til det perfekte reisemål for en storbytur, og som starten på en lengre ferie i Nederland. Forvent å bli overrasket: Bestill en flyvning til Amsterdam nå!

Kast deg ut i nattelivet

Nederlandske delikatesser eller indonesisk ristaffel? Smak på de utallige kulturene i denne lille verdensbyen. Oppdag selv hvordan hvert område i Amsterdam er forskjellig. Fra Jordaan til Pijp eller Nord-Amsterdam, så har hver bydel én ting til felles: Fantastiske Cafeer som har natten lang. Akkurat som konsertsalene. Fra klassisk (Concertgebouw) til rock (Paradiso), Amsterdam har alt!

Flyvninger til Amsterdam og en unik storbytur

Finne en billig flyvning til Amsterdam? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Reisen din vil fly av sted, med underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill og musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en smakfull middag og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i Nederland før du vet ordet av det.

+Les mer

 

Attraksjoner i Amsterdam

 

Flere grunner til å besøke Amsterdam

 

Praktisk info om Amsterdam

Amsterdam lufthavn Schiphol

Les alt om flyplassen

Slik kommer man seg rundt i byen

Transport i Amsterdam

 

Visum og helse

Visa- og helseinformasjon

Valuta

Den offisielle myntenheten er euro (EUR), som deles i 100 cent. Vanlige kredittkort godtas de fleste steder. Utenlandsk valuta kan veksles i banker, postkontorer eller vekslingskontorer (vanligvis merket med bokstavene GWK). Bankene stenger i helgen, men vekslingskontorene er åpne. Det finnes mange minibanker, og de fleste er åpne døgnet rundt.

Tid

GMT +1 (GMT +2 fra siste søndag i mars til siste søndag i oktober).

Elektrisitet

Nettstrømmen er på 230 volt, 50 Hz. Det brukes støpsel med to stifter av europeisk type.

 

Amsterdam: similar destinations