By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Dubai

Kameler og skyskrapere i en by, Dubai

Dubai flyvning

Dubai, superlativenes by

Ser du etter en oase i ørkenen? Bestill en flyvning til Dubai og oppdag fenomenale hoteller, strandhoteller, souker og butikker. Det har ikke blitt spart på noe, verken penger eller anstrengelser i oppbyggingen av Dubai som verdens luksushovedstad. Arkitekturen er respektinngytende. Burj Khalifa, verdens høyeste bygning, vil slå beina vekk under deg — og det samme vil alt det andre du kommer til å se gjøre og kjøpe i Dubai.

Situasjonen voksen

Ingenting er umulig, har vært holdningen i Dubai etter hvert som alt bygges større og enda flottere. Restaurant med utsikt? Sjekk ut 122. etasje i Burj Khalifa. Svømme i en spektakulær vannpark? Dykk ned i Aquaventures Shark Lagoon-basseng. Og det er så varmt at du kan slappe av på en perlehvit sandstrand året rundt. Dubai er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i De forente arabiske emirater. Forvent å bli overrasket: Bestill en flyvning til Dubai nå!

Shopping er en opplevelse i Dubai

Gull, perler og diamanter finnes i overflod i Gull-souken. Men pass på – det er lett å gå seg vill i denne labyrinten av trange gater. Shopping utenfor gamlebyen foregår i de utrolige kjøpesentrene, som er bygget for å underholde. Nyt den innendørs skibakken i Mall of The Emirates eller nyt synet av et av verdens største akvarier i Dubai Mall. Du forstår hva det går i: shopping i Dubai er alltid en spesiell opplevelse.

Flyvninger til Dubai for en unik ferie

Finne en billig flyvning til Dubai? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Reisen din vil fly av sted, med underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en smakfull middag og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i FAE før du vet ordet av det.

+Les mer

 

Attraksjoner i Dubai

 

Flere grunner til å besøke Dubai

 

Praktisk info om Dubai

Dubai internasjonale lufthavn

Les alt om flyplassen

Slik kommer man seg rundt i byen

Transport i Dubai

 

Visum og helse

Visa- og helseinformasjon

Valuta

Myntenheten i De forente arabiske emirater er dirham (AED), som deles i 100 fils. Valutahandel er ikke underlagt kontroll i De forente arabiske emirater, og alle større valutaer kan veksles uten problemer i banker og store hoteller. Dirham har fast kurs mot amerikanske dollar. Best vekslingskurs finner man hos private pengevekslere som opererer over hele landet, spesielt i de mest populære soukene (markedene ) og kjøpesentrene. De fleste kredittkort godtas. Det finnes mange minibanker i hele De forente arabiske emirater. Bankenes åpningstider er generelt lørdag til torsdag fra 8.00 til 13.00, men noen er også åpne mellom 16.00 og 20.30.

Tid

GMT +4.

Elektrisitet

Nettstrømmen er på 220 og 240 volt, 50 Hz. Støpsel med tre firkantede stifter er den mest vanlige typen.

 

Destinations similar to Dubai