By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Middle East > United Arab Emirates > Dubai

Toppen av luksus i Dubai

Dubai’s landemerke Burj Al Arab

Høydepunkter

 • Scorching desert safaris
 • Shopping in the souks
 • Head for heights at Burj Khalifa

Flyvning til
Dubai

Returbillettpris fra NOK 3673

 • med avreise fra Oslo
Se tilbud
På dette fotografiet: Dubai’s landemerke Burj Al Arab

Høydepunkter

 • Scorching desert safaris
 • Shopping in the souks
 • Head for heights at Burj Khalifa

Dubai, superlativenes by

Ser du etter en oase i ørkenen? Bestill en flyvning til Dubai og oppdag fenomenale hoteller, strandhoteller, souker og butikker. Det har ikke blitt spart på noe, verken penger eller anstrengelser i oppbyggingen av Dubai som verdens luksushovedstad. Arkitekturen er respektinngytende. Burj Khalifa, verdens høyeste bygning, vil slå beina vekk under deg — og det samme vil alt det andre du kommer til å se gjøre og kjøpe i Dubai.

Situasjonen voksen
Ingenting er umulig, har vært holdningen i Dubai etter hvert som alt bygges større og enda flottere. Restaurant med utsikt? Sjekk ut 122. etasje i Burj Khalifa. Svømme i en spektakulær vannpark? Dykk ned i Aquaventures Shark Lagoon-basseng. Og det er så varmt at du kan slappe av på en perlehvit sandstrand året rundt. Dubai er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i De forente arabiske emirater. Forvent å bli overrasket: Bestill en flyvning til Dubai nå!
Shopping er en opplevelse i Dubai
Gull, perler og diamanter finnes i overflod i Gull-souken. Men pass på – det er lett å gå seg vill i denne labyrinten av trange gater. Shopping utenfor gamlebyen foregår i de utrolige kjøpesentrene, som er bygget for å underholde. Nyt den innendørs skibakken i Mall of The Emirates eller nyt synet av et av verdens største akvarier i Dubai Mall. Du forstår hva det går i: shopping i Dubai er alltid en spesiell opplevelse.
Flyvninger til Dubai for en unik ferie
Finne en billig flyvning til Dubai? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Reisen din vil fly av sted, med underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en smakfull middag og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i FAE før du vet ordet av det.

+Les mer Skjul

The top five amusement parks in Dubai

amusement parks header image

The top five amusement parks in Dubai

Many people consider the whole of Dubai an amusement park, and they well may be right! But the city also has some actual theme parks. Endless water slides, true-to-life film studios, camels and even indoor skiing. Dubai has it all.

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotels, cars and more

Skap din perfekte ferie: Velg det beste hotellrommet, og nyt en behagelig reise med din leiebil, reiseforsikring og morsomme aktiviteter.

Rutetabell

4 flyvning(er) per dag

 • 00:00 - 06:00
  ingen flyvninger
 • 06:00 - 12:00
  5 flyvninger
 • 12:00 - 18:00
  ingen flyvninger
 • 18:00 - 00:00
  ingen flyvninger

Gjennomsnittlig reisetid: 9 hour and 5 min

Se detaljert rutetabell
< Se alle destinasjoner
Tilbake til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com