By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > North America > Canada > Vancouver

Vancouver, mellom majestetiske fjell og krystallklart vann

Vancouver’s sjøside

Høydepunkter

 • Lots to talk about in Gastown
 • Whale spotting
 • A great day out in Stanley Park

Flyvning til
Vancouver

Returbillettpris fra NOK 5070

 • med avreise fra Oslo
Se tilbud
På dette fotografiet: Vancouver’s sjøside

Høydepunkter

 • Lots to talk about in Gastown
 • Whale spotting
 • A great day out in Stanley Park

Fantastiske Vancouver

Leter du etter en aktiv ferie? Bestill flybilletter til Vancouver og oppdag de fantastiske fjellene, skianleggene og naturparkene i British Columbia. Kjør langs kystveien til Whistler og nyt den spektakulære utsikten. For en enda mer spennende opplevelse, klatre over Capilano hengebruen laget av tre, høyt hengende over Capilano elven eller gå på fjelltur tur i spektakulære Rocky Mountains. Alberta er også bare et par timer unna med bil.

Lekeplass for aktive naturelskere
Vancouvers typiske silhuett med høyhus er godt synlig fra Granville-øya, men naturen er hovedelementet i denne metropolen. Besøk Cypress Mountain eller Grouse Mountain for en utfordrende tur om sommeren eller på ski om vinteren. Vannsport er også svært populært her, i tillegg til hvalsafari fra april til oktober. Vancouver er ikke bare det ideelle reisemålet for en storbytur, det er også utgangspunktet for en rundreiseferie i Canada. Bestill din flybillett til Vancouver nå!
Full av kulturelle høydepunkter
Vancouver handler om mer enn naturen, det er et flott kulturelt reisemål. Vancouver Art Gallery er et av Canadas fremste museer for maleri, skulptur og fotografi. Det antropologiske museet er et lærerikt høydepunkt. Det inneholder mange historiske gjenstander fra de amerikanske urinnvånerne, de opprinnelige innbyggerne i British Columbia. Utforsk nye kulturelle innflytelser, for eksempel den eldste kinesiske bydelen i Canada. Vi anbefaler spesielt kveldsmarkedet og den kinesiske hagen, avsluttet med et deilig måltid.
Flybilletter til Vancouver for en unik ferie
Finne en billig billett til Vancouver? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Canada før du vet ordet av det.

+Les mer Skjul

Skiing and kayaking in Whistler

Whistler Vancouver

Skiing and kayaking in Whistler

The 2010 Winter Olympic Games showed the world how beautiful Whistler is in winter. While it does indeed offer fantastic skiing amenities, there is still plenty to do outside of the winter sports season. It is no coincidence that Whistler has been dubbed the mountain city of…

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotels, cars and more

Skap din perfekte ferie: Velg det beste hotellrommet, og nyt en behagelig reise med din leiebil, reiseforsikring og morsomme aktiviteter.

Rutetabell

3 flyvning(er) per dag

 • 06:15
  ma ti on to fr
 • 06:30
  ma ti on to fr
 • 09:25
  ma ti to fr
 • 09:30
  on

Gjennomsnittlig reisetid: 13 hour and 20 min

Se detaljert rutetabell
< Se alle destinasjoner
Tilbake til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com