By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > North America > USA > Los Angeles

Los Angeles: Glamourens hjemby

Glitter og glamour på kvelden, Los Angeles

Høydepunkter

 • Star chasing on the Walk of Fame
 • The unique vibe of Venice Beach
 • Shopping on Rodeo Drive

Flyvning til
Los Angeles

Returbillettpris fra NOK 4708

 • med avreise fra Oslo
Se tilbud
På dette fotografiet: Glitter og glamour på kvelden, Los Angeles

Høydepunkter

 • Star chasing on the Walk of Fame
 • The unique vibe of Venice Beach
 • Shopping on Rodeo Drive

Nyt livet på solsiden

Lev stjernenes liv. Bestill din flybillett til Los Angeles, og gå på luksusshopping på Rodeo Drive eller spis en finere middag i Beverly Hills, Hollywood eller Santa Monica. LA handler om å se og bli sett, og heldigvis er været alltid med på notene. Lei en bil og nyt utsikten over byen og San Fernando Valley fra Mulholland Drive, og la deg forbløffe av de overdådige villaene til de rike og berømte.

Byen for filmfans
Livet i Los Angeles er et filmsett. Venice Beach ser ut akkurat som på TV, og navnene på Hollywood Walk of Fame og et besøk i Universal Studios er bevis på at du befinner deg i hjertet av filmindustrien. Alt dette og mye mer gjør LA til det perfekte stedet for en storbyferie eller utgangspunkt for en lengre ferie i California og USA. La deg imponere: Bestill en flybillett til Los Angeles nå!
Dette er det gode liv
Los Angeles er mer enn bare film, surfing og sand. ‘Englenes by’ har luksuriøse restauranter og butikker på hvert gatehjørne. Melrose Avenue er ideell for fans av årgangsmote. Titt i alle butikkvinduene i glamorøse Rodeo Drive. Og visste du at LA er berømt for sine chilidogs, et herlig lite måltid mens du nyter livet ute på byen? En tur til det The Magic Kingdom, også kjent som Disneyland, er også i kort avstand fra byen.
Flybilletter til Los Angeles for en unik ferie
Finne billige flybilletter til Los Angeles? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Tiden vil fly av sted, med vår underholdningstilbud på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill og musikk. Nyt vårt utvalg av snacks, smakfulle middager og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i USA før du vet ordet av det.

+Les mer Skjul

Off the beaten track in downtown LA

Downtown Los Angeles

Off the beaten track in downtown LA

Los Angeles is mainly known for its stunning beaches, the glamour of Beverly Hills and, of course, Hollywood Hills. Downtown LA is therefore all too often overlooked and yet it has a great deal going for it.

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotels, cars and more

Skap din perfekte ferie: Velg det beste hotellrommet, og nyt en behagelig reise med din leiebil, reiseforsikring og morsomme aktiviteter.

Rutetabell

3 flyvning(er) per dag

 • 06:15
  ma ti on to fr
 • 06:30
  ma ti on to fr
 • 19:20
  ma ti on to fr

Gjennomsnittlig reisetid: 14 hour and 20 min

Se detaljert rutetabell
< Se alle destinasjoner
Tilbake til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com