By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Los Angeles

Glitter og glamour på kvelden, Los Angeles

Los Angeles flyvning

Nyt livet på solsiden

Lev stjernenes liv. Bestill din flybillett til Los Angeles, og gå på luksusshopping på Rodeo Drive eller spis en finere middag i Beverly Hills, Hollywood eller Santa Monica. LA handler om å se og bli sett, og heldigvis er været alltid med på notene. Lei en bil og nyt utsikten over byen og San Fernando Valley fra Mulholland Drive, og la deg forbløffe av de overdådige villaene til de rike og berømte.

Byen for filmfans

Livet i Los Angeles er et filmsett. Venice Beach ser ut akkurat som på TV, og navnene på Hollywood Walk of Fame og et besøk i Universal Studios er bevis på at du befinner deg i hjertet av filmindustrien. Alt dette og mye mer gjør LA til det perfekte stedet for en storbyferie eller utgangspunkt for en lengre ferie i California og USA. La deg imponere: Bestill en flybillett til Los Angeles nå!

Dette er det gode liv

Los Angeles er mer enn bare film, surfing og sand. ‘Englenes by’ har luksuriøse restauranter og butikker på hvert gatehjørne. Melrose Avenue er ideell for fans av årgangsmote. Titt i alle butikkvinduene i glamorøse Rodeo Drive. Og visste du at LA er berømt for sine chilidogs, et herlig lite måltid mens du nyter livet ute på byen? En tur til det The Magic Kingdom, også kjent som Disneyland, er også i kort avstand fra byen.

Flybilletter til Los Angeles for en unik ferie

Finne billige flybilletter til Los Angeles? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Tiden vil fly av sted, med vår underholdningstilbud på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill og musikk. Nyt vårt utvalg av snacks, smakfulle middager og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i USA før du vet ordet av det.

+Les mer

 

Attraksjoner i Los Angeles

 

Flere grunner til å besøke Los Angeles

 

Praktisk info om Los Angeles

Los Angeles internasjonale lufthavn

Les alt om flyplassen

Slik kommer man seg rundt i byen

Transport i Los Angeles

 

Visum og helse

Visa- og helseinformasjon

Valuta

Den offisielle myntenheten er amerikansk dollar (USD), som deles i 100 cent. Bare store banker veksler penger. Kredittkort godtas de fleste steder, og det er rikelig med minibanker. Bankene er åpne mandag til fredag 9.00 til 15.00.

Tid

GMT -6 (GMT -5 fra andre søndag i mars til første søndag i november).

Elektrisitet

120 volt, 60 Hz. Støpslene er hovedsakelig av typen med to flate stifter, men det er også vanlig å bruke støpsel med tre stifter. Europeiske apparater som laget for å brukes med to forskjellige spenninger, trenger adapter.

 

Los Angeles: similar destinations