By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > North America > USA > New York

New York fascinerer, dag og natt

Berømte gule NYC drosjer

Høydepunkter

 • The symbolism of Lady Liberty
 • Central Park: A green oasis
 • The many faces of Broadway
På dette fotografiet: Berømte gule NYC drosjer

Høydepunkter

 • The symbolism of Lady Liberty
 • Central Park: A green oasis
 • The many faces of Broadway

Pulserende metropol med inspirerende ikoner

Ta på deg dine mest komfortable sko! Bestill flybilletter til New York og oppdag en by som er sprengfylt med energi. Her finner du alt fra fantastiske monumenter og museer til elegante butikker og restauranter. Finn frem til stedene du har sett på TV eller på film – det er noe fascinerende med hver eneste gate bydel i det store eplet. En ting er helt sikkert: uansett hva du gjør, så skulle du ønske du hadde flere øyne, ører, smaksløker og mer tid!

Noe på sette pris på for enhver
Uansett hva du liker, så kan du være sikker på at du finner det i New York. Det vrimler av utrolige shoppingmuligheter: dra til SoHo eller Meatpacking–området for designerklær, eller utforsk de store kjedene og merkene på Fifth Avenue. Det finnes også glitrende kulturelle muligheter, som Museum of Modern Art og Guggenheim, eller teatrene på Broadway. Ikke glem at du er på ferie: Ta en pust i bakken og en tur i Central Park. New York er det ideelle reisemålet for en storbytur, og den perfekte starten på en lengre ferie i USA. Forvent å bli overrasket: bestill en flybillett til New York nå!
New York er mer enn Manhattan
Du vil selvfølgelig ikke gå glipp av byens ikoner, som Times Square, Frihetsgudinnen og Wall Street. Pass på at du får sett det som ligger utenfor Manhattan også. Brooklyn er fremtidens New York. Bydelen Williamsburg er det nyeste av alle de fasjonable områdene med butikker og restauranter som går i bresjen med de nyeste trendene. Og Brooklyn har også den mest utrolige utsikten til New Yorks silhuett.
Flybilletter til New York for en unik byreise
Finne en billig billett til New York? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Reisen din vil fly av sted, med underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer spill og musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en smakfull middag og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i USA før du vet ordet av det.

+Les mer Skjul

Central Park: The green heart of New York

Central Park New York

Central Park: The green heart of New York

The centre of Manhattan is occupied by the green heart of the city: Central Park. This gigantic park includes picnic areas, playgrounds, ponds and sports fields. It’s the go-to place for New Yorkers to blow off the steam accumulated by busy city life. On Sunday the roads in the…

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotels, cars and more

Skap din perfekte ferie: Velg det beste hotellrommet, og nyt en behagelig reise med din leiebil, reiseforsikring og morsomme aktiviteter.

Rutetabell

minst 12 flyvning(er) per dag

 • 00:00 - 06:00
  ingen flyvninger
 • 06:00 - 12:00
  26 flyvninger
 • 12:00 - 18:00
  4 flyvninger
 • 18:00 - 00:00
  ingen flyvninger

Gjennomsnittlig reisetid: 10 hour and 55 min

Se detaljert rutetabell
< Se alle destinasjoner
Tilbake til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com