By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Sydney

Den mektige havnebroen ved solnedgang, Sydney

Sydney flyvning

Kultur på hvert hjørne i Sydney

Oppdag en helt ny verden. Bestill flybilletter til Sydney og utforsk et surfeparadis med unik flora og fauna, nydelige vingårder og fascinerende museer. Se byen fra Sydney Tower, den høyeste bygningen i byen. Spaser gjennom den berømte havnen, og besøke den like kjente Harbour Bridge og Sydney Opera House. Det er flere titalls strender innenfor bygrensene, og masse å gjøre dag og natt. Sydneys restauranter er Australias beste, spesielt for gourmet-globetrottere.

Grønn metropol med en avslappet stemning

Stemningen i byen er alltid avslappet, delvis på grunn av det svært behagelige klimaet. Dette gjør også Sydney til et utmerket sted for piknik, for eksempel i havneområdet. Plassert mellom den nordlige havnen, den midterste havnen og Sydney havn finner du kinesiske hager og vakre parker. Her kan du slappe litt av før du fortsetter å besøke et av de mange museene. Powerhouse og galleriet New South Wales er spesielt sterkt anbefalt. Sydney er det ideelle reisemålet for en storbytur, og den perfekte starten på en lengre ferie i Australia: Bestill din flybillett til Sydney nå!

Perfekt start for en rundreiseferie

Det er også mye å gjøre utenfor byen. Vær på utkikk etter kenguruer, papegøyer og koalabjørner på en tur til den kongelige nasjonalparken. Sørg også for å besøke den berømte eukalyptusskogen i Blue Mountains. For bading, dykking og soling, kan du besøke en av de 70 strendene i nærheten, for eksempel den populære Manly-stranden. Som den eldste vinregionen i landet, er Hunter Valley den perfekte dalen for vinsmaking, og det er bare en to timers kjøretur fra Sydney. Sydney er det ideelle reisemålet for en storbytur, og den perfekte starten en lengre ferie i Australia: Bestill din flybillett til Sydney nå!

Flybilletter til Sydney for en unik ferie

Finne en billig billett til Sydney? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Australia før du vet ordet av det.

+Les mer

 

Attraksjoner i Sydney

 

Flere grunner til å besøke Sydney

 

Praktisk info om Sydney

Kingsford Smith (Sydney) lufthavn

Les alt om flyplassen

Slik kommer man seg rundt i byen

Transport i Sydney

 

Visum og helse

Visa- og helseinformasjon

Valuta

Den offisielle myntenheten er australske dollar (AUD), som deles i 100 cent. Kredittkort godtas de fleste steder, og det finnes mange minibanker over hele landet. Banker og vekslingskontorer veksler de fleste utenlandske valutaer. Bankene er vanligvis åpne fra 9.30 til 16.00 mandag til torsdag, og 9.30 til 17.00 på fredag, men noen har lengre åpningstider, og noen er åpne lørdag formiddag.

Tid

GMT +10 (GMT +11 fra første søndag i oktober til første lørdag i april).

Elektrisitet

Nettstrømmen i Australia er på 240/250 volt, 50 Hz. Det brukes støpsler med tre flate stifter, men av en annen type enn de som brukes i andre land, så en adapter er vanligvis nødvendig.

 

Sydney: similar destinations