By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Rio de Janeiro

De flislagte trinnene ved Lapa, Rio de Janeiro

Rio de Janeiro flyvning

I Rio er hver dag en fest

Er du i stemning for en ferie full av sol og eventyr? Bestill flybilletter til Rio de Janeiro og nyt det pulserende nattelivet eller regnskogens sensasjonelle flora og fauna. Besøk den smaragdgrønne Tijuca-skogen og Sukkertoppen, eller surf eller sol deg langs den vakre Atlanterhavskysten. Hvis dansing er din greie, drar du til underholdningsområdet Lapa. Og ikke gå glipp av den inspirerende Kristusstatuen. På toppen av Corcovado-fjellet vil du oppleve en spennende utsikt over byen.

Masser av naturlige oaser

Naturen er aldri langt unna i Brasil. Rio ligger i en bukt og er alltid nær havet: De berømte strendene Copacabana og Ipanema er veldig populære, særlig blant surfere og dykkere. Du finner grønne regnskoger rett utenfor byen, fulle av unike dyr og planter. Det er naturopplevelser å oppdage midt i byen også – den botaniske hagen er full av sjeldne blomster og planter som sprer deilige dufter. Rio de Janeiro er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Brasil. Bestill en flybillett til Rio de Janeiro nå!

Sangens og dansens by

Si Rio, tenk karneval. I løpet av disse fire dagene fyller millioner med glade mennesker gatene i Rio. Du kan lære mer om denne spektakulære festivalen i Sambadrome-museet. For eksempel  hvordan disse bemerkelsesverdige flåtene bygges. Og selvfølgelig er det også mye å gjøre i løpet av resten av året. Nasjonaldansen er samba. Ta en tur ut en kveld, og du vil snart få taket på det.

Flybiletter til Rio de Janeiro for en unik ferie

Finne en billig billett til Rio de Janeiro? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Brasil før du vet ordet av det.

+Les mer

 

Attraksjoner i Rio de Janeiro

 

Flere grunner til å besøke Rio de Janeiro

 

Praktisk info om Rio de Janeiro

Galeão Antonio Carlos Jobim internasjonale lufthavn

Les alt om flyplassen

Slik kommer man seg rundt i byen

Transport i Rio de Janeiro

 

Visum og helse

Visa- og helseinformasjon

Valuta

Den offisielle myntenheten er real (BRL), som deles i 100 centavos. Amerikanske dollar godtas også gjerne på de fleste steder som er rettet mot turister. I de største byene kan utenlandsk valuta veksles i banker eller vekslingskontorer. Det finnes et godt utbygd nettverk av minibanker i landet, og de fleste vanlige internasjonale kredittkort godtas.

Tid

GMT -2 (GMT -3 mellom tredje søndag i oktober til tredje søndag i februar).

Elektrisitet

I Brasil brukes det flere forskjellige spenninger, til og med i samme by. De bedre hotellene har 220 volt. Alternativt kan med kjøpe transformatorer i el-butikker. Stikkontaktene er ofte av en type som kan brukes med flere typer støpsler, men to stifter er standard.

 

Rio de Janeiro: similar destinations