By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > South America > Brazil > Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, fasinerende og spennende

Soldyrkere på Copacabana strand, Rio de Janeiro

Høydepunkter

 • The most amazing city beaches
 • 24 hours in bustling Lapa
 • Tijuca: Rainforest in Rio

Flyvning til
Rio de Janeiro

Returbillettpris fra NOK 7626

 • med avreise fra Oslo
Se tilbud
På dette fotografiet: Soldyrkere på Copacabana strand, Rio de Janeiro

Høydepunkter

 • The most amazing city beaches
 • 24 hours in bustling Lapa
 • Tijuca: Rainforest in Rio

I Rio er hver dag en fest

Er du i stemning for en ferie full av sol og eventyr? Bestill flybilletter til Rio de Janeiro og nyt det pulserende nattelivet eller regnskogens sensasjonelle flora og fauna. Besøk den smaragdgrønne Tijuca-skogen og Sukkertoppen, eller surf eller sol deg langs den vakre Atlanterhavskysten. Hvis dansing er din greie, drar du til underholdningsområdet Lapa. Og ikke gå glipp av den inspirerende Kristusstatuen. På toppen av Corcovado-fjellet vil du oppleve en spennende utsikt over byen.

Masser av naturlige oaser
Naturen er aldri langt unna i Brasil. Rio ligger i en bukt og er alltid nær havet: De berømte strendene Copacabana og Ipanema er veldig populære, særlig blant surfere og dykkere. Du finner grønne regnskoger rett utenfor byen, fulle av unike dyr og planter. Det er naturopplevelser å oppdage midt i byen også – den botaniske hagen er full av sjeldne blomster og planter som sprer deilige dufter. Rio de Janeiro er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Brasil. Bestill en flybillett til Rio de Janeiro nå!
Sangens og dansens by
Si Rio, tenk karneval. I løpet av disse fire dagene fyller millioner med glade mennesker gatene i Rio. Du kan lære mer om denne spektakulære festivalen i Sambadrome-museet. For eksempel  hvordan disse bemerkelsesverdige flåtene bygges. Og selvfølgelig er det også mye å gjøre i løpet av resten av året. Nasjonaldansen er samba. Ta en tur ut en kveld, og du vil snart få taket på det.
Flybiletter til Rio de Janeiro for en unik ferie
Finne en billig billett til Rio de Janeiro? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Brasil før du vet ordet av det.

+Les mer Skjul

Christ the Redeemer on high

Christ statue Rio de Janeiro

Christ the Redeemer on high

High upon the Corcovado, Christ the Redeemer towers 710 metres above the city. With his arms spread wide, he has been watching over Rio de Janeiro since 1931. This 38-metre high statue is the icon of the city and attracts hundreds of thousands of visitors annually.

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotell, bil, tilleggstjenester

Hotels, cars and more

Skap din perfekte ferie: Velg det beste hotellrommet, og nyt en behagelig reise med din leiebil, reiseforsikring og morsomme aktiviteter.

Rutetabell

10 flyvninger per uke

 • 06:15
  ti to fr
 • 06:30
  ti to fr

Gjennomsnittlig reisetid: 16 hour and 25 min

Se detaljert rutetabell
< Se alle destinasjoner
Tilbake til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com