By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Africa > South Africa > Cape Town

Kapstaden, en livlig stad omgiven av oförstörd natur

Vinodlingar utanför Stellenbosch, Kapstaden

Höjdpunkter

 • To the top of Table Mountain
 • History at Robben Island
 • Fun at the Two Oceans Aquarium

Flyg till
Kapstaden

Returpris från SEK 7693

 • avgår från Arlanda Airport
Visa erbjudanden
På den här bilden: Vinodlingar utanför Stellenbosch, Kapstaden

Höjdpunkter

 • To the top of Table Mountain
 • History at Robben Island
 • Fun at the Two Oceans Aquarium

Pittoreska Kapstaden eggar fantasin

Upptäck denna fantastiska stad vid foten av Taffelberget. Boka ditt flyg till Kapstaden och hyr en bil för utflykter till de närliggande bergen, fantastiska naturparker och pittoreska vingårdar. Se till att besöka den vackra kustlinjen med stränder såsom Camps Bay. För shopping och kultur åker du till hamnområdet Victoria & Albert. Du kommer att upptäcka att "moderstaden" har en fängslande historia, så räkna med att bli rörd av platser som Slave Lodge och Robben Island.

Spektakulära omgivningar garanteras
Du kan inte missa Taffelberget, det mest iögonfallande naturundret precis utanför staden. Det ikoniska landmärket erbjuder en otrolig utsikt över Godahoppsudden. Åk till en naturpark och var med om ett safariäventyr – du kanske har turen att få se en skymt av de fem stora. Eller sippa på vin på de berömda vingårdarna i Stellenbosch och Franschhoek. Är du inte sugen på en aktiv semester? Staden har även gott om stränder där man kan solbada. Allt detta och mer gör Kapstaden till den perfekta destinationen för en storstadsresa eller som start för en längre semester i Sydafrika. Vänta inte – boka ett flyg till Kapstaden nu!
Imponerande historia
Kapstaden var en handelshamn för holländska fartyg som var på väg österut under Hollands guldålder. Spår från den här tiden kan hittas än idag, såväl som ekon från slaveri och apartheid. Robben Island, där Mandela satt fängslad, har blivit en stor turistattraktion, men det mindre kända Slave Lodge är också väl värt ett besök.
Flyg till Kapstaden för en unik semester
Vill du hitta ett billigt flyg till Kapstaden? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Sydafrika fortare än du anar.

+Läs mer Kollaps

Under water in the Two Oceans Aquarium

Two Oceans Aquarium Cape Town

Under water in the Two Oceans Aquarium

Two Oceans Aquarium offers a peek into the lives of two very different seascapes. Cape Town is located where the Atlantic and Indian Ocean meet, creating a unique underwater world and a tremendous diversity of water life. Here are five aquarium highlights.

Hotell, bil, extraval

Hotell, bil, extraval

Hotels, cars and more

Skapa din perfekta semester: Välj det bästa hotellrummet och njut av en bekväm resa med hyrbil, reseförsäkring och roliga aktiviteter.

Tidtabell

minst 6 flyg per dag

 • 00:00 - 06:00
  inga flyg
 • 06:00 - 12:00
  17 flyg
 • 12:00 - 18:00
  inga flyg
 • 18:00 - 00:00
  inga flyg

Genomsnittlig restid: 15 hour and 5 min

Se detaljerad tidtabell
< Visa alla destinationer
Tillbaka till början
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com