By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Europe > Czech Republic > Prague

Prag, en fantastisk stad full av historia och kultur

Inne i Nationalmuseet, Prag

Höjdpunkter

 • Taste the finest beers
 • The Golden Lane in Prague
 • Romance on Charles Bridge

Flyg till
Prag

Returpris från SEK 1881

 • avgår från Arlanda Airport
Visa erbjudanden
På den här bilden: Inne i Nationalmuseet, Prag

Höjdpunkter

 • Taste the finest beers
 • The Golden Lane in Prague
 • Romance on Charles Bridge

Överraskande sevärdheter och ljudintryck

Är du sugen på bra kultur? Boka ett flyg till Prag där varje del av staden har sina egna fantastiska sevärdheter och ljudintryck. Strosa genom de smala gatorna, beundra St. Vitus-katedralen och njut av den historiska arkitekturen som omger Gamla stadstorget. Kaféerenas uteserveringar är perfekta om du vill spana på folk. I stadens äldsta stadsdel, Malá Strana, kan du se särskilt vackra trädgårdar. Väl värda att besöka är även synagogorna i de judiska kvarteren i Josefov som även är platsen där författaren Franz Kafka föddes.

Musik för dina öron

Prag har inte mindre än 3 operahus: Nationalteatern, Prags statsopera och Estatesteatern. Kom ihåg att boka biljetter i tid eftersom föreställningarna blir slutsålda snabbt. Du kan också alltid gå till Kampamuseet och titta på deras stora samling av modern konst. Nationalmuseet har fler än 20 miljoner föremål som är praktiskt uppdelade i kategorier såsom arkeologi, förhistoria och veterinärmedicin. Prag är en idealisk destination för en storstadssemester såväl som en perfekt början på en längre semester i Tjeckien. Boka ett flyg till Prag nu!


Se på saker från ovan

Både Prags slott och klostret Strahov är byggda på berg. De stoltserar inte bara med vackra vyer utan båda är också kända för sina rika kulturarv. För att få ännu bättre sikt kan man ta linbanan upp till Petřínberget och dess utsiktstorn som liknar Eiffeltornet. Tornet är 60 meter högt och ger en unik utsikt över Prag och den mäktiga floden Vltava.


Flyg till Prag för en unik storstadsresa

Vill du hitta ett billigt flyg till Prag? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer gå i rasande fart med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar: gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Tjeckien fortare än du anar.

+Läs mer Kollaps

The best beer bars in Prague

beer tanks

The best beer bars in Prague

Some say it is the best Czech invention ever: Pilsner! Prague has countless bars located in historical cellars and buildings as well as large beer halls and modern cafés. The traditionally brewed beer is cheaper than water in many pubs, and in Europe’s beer capital not a day…

Hotell, bil, extraval

Hotell, bil, extraval

Hotels, cars and more

Skapa din perfekta semester: Välj det bästa hotellrummet och njut av en bekväm resa med hyrbil, reseförsäkring och roliga aktiviteter.

Tidtabell

minst 5 flyg per dag

 • 00:00 - 06:00
  inga flyg
 • 06:00 - 12:00
  4 flyg
 • 12:00 - 18:00
  3 flyg
 • 18:00 - 00:00
  inga flyg

Genomsnittlig restid: 4 hour and 25 min

Se detaljerad tidtabell
< Visa alla destinationer
Tillbaka till början
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com