By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Europe > Denmark > Copenhagen

Köpenhamn, Danmarks kungliga huvudstad

Färgstarka hus, Köpenhamn

Highlights

 • The Little Mermaid
 • Beer and history in Nyhavn
 • Shopping and strolling in Strøget

Flights to
Köpenhamn

Round trip from SEK 2296

 • from Arlanda Airport
View special offers
Picture: Färgstarka hus, Köpenhamn

Highlights

 • The Little Mermaid
 • Beer and history in Nyhavn
 • Shopping and strolling in Strøget

Den perfekta blandningen av design och historia

Upptäck den lilla sjöjungfruns stad. Boka ditt flyg till Köpenhamn och se hur gammalt och nytt möts. Smaka på det danska köket, besök designbutiker och utforska månghundraåriga slott. Det finns mycket att se och göra i avslappnade Köpenhamn. Med allt nära inpå kan du enkelt cykla till mysiga och färgstarka Nyhavnområdet. Skaffa en ny klädsel på Strøget, den längsta shoppinggatan i Europa. Eller ha kul på Legoland och i nöjesparken Tivoli.

Köpenhamn, en värld av skatter
Stadskärnan är full av designbutiker och ståtliga, imponerande byggnader är bara ett stenkast bort. Rosenborgs slott var en gång i tiden det kungliga residenset och här finns några av Danmarks största kulturskatter. Glöm inte att besöka slottets källarvåning där du kan hitta de danska kronjuvelerna. En annan juvel är Amalienborg som nu är de danska kungligheternas vinterslott. Allt detta och mer gör Köpenhamn till den perfekta destinationen för en storstadsresa eller som start för en längre semester i Danmark. Förbered dig på att bli överraskad – boka ett flyg till Köpehamn nu!
En stad med många smaker
Det nya nordiska köket (norra Europas svar på "långsam mat") är på uppgång. Höjdpunkten i den här staden är Noma som har legat som nummer 1 på listan över världens 50 bästa restauranger under de senaste 3 åren. Om Noma är fullbokat finns det gott om andra ställen att avnjuta det danska köket på. Från traditionella smørrebrød till rökt ål – Köpenhamn har allt.
Flyg till Köpenhamn och en unik storstadsresa
Vill du hitta ett billigt flyg till Köpenhamn? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Danmark fortare än du anar.

+Read more Collapse

Shopping and walking on Strøget

Stroget

Shopping and walking on Strøget

Strøget is the longest pedestrian area in the world and the main shopping zone of Copenhagen. In addition to an endless number of shops, Strøget has many sightseeing attractions and is a great place for an afternoon stroll.

Hotell, bil, extraval

Hotell, bil, extraval

Hotels, cars and more

Skapa din perfekta semester: Välj det bästa hotellrummet och njut av en bekväm resa med hyrbil, reseförsäkring och roliga aktiviteter.

Timetable

4 flyg per dag

 • 06:30
  mån tis ons tors fre lör sön
 • 09:35
  mån tis ons tors fre lör sön
 • 13:10
  mån tis ons tors fre lör sön
 • 17:25
  mån tis ons tors fre lör sön

Genomsnittlig restid: 4 hour and 5 min

Se detaljerad tidtabell
< View all destinations
Tillbaka till början
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com