By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Europe > Italy > Rome

Rom, en historisk huvudstad olik någon annan

Ikoniska Colosseum på natten, Rom

Höjdpunkter

 • Romance at the Trevi Fountain
 • The iconic Coliseum
 • The wonders of Vatican City

Flyg till
Rom

Returpris från SEK 1562

 • avgår från Arlanda Airport
Visa erbjudanden
På den här bilden: Ikoniska Colosseum på natten, Rom

Höjdpunkter

 • Romance at the Trevi Fountain
 • The iconic Coliseum
 • The wonders of Vatican City

Den eviga staden – en upplevelse för alla sinnen

Känn på stämningen i Italiens största stad. Boka ett flyg till Rom och upplev otrolig arkitektur från den romerska eran. Gå in gratis i Pantheon eller boka en guidad visning av Forum Romanum. Det var en gång i tiden den gamla stadens livliga mittpunkt. När du ändå är där måste du se till att njut av de aptitretande läckerheterna från det italienska köket. Från glass till vin och pasta – allting smakar fantastiskt här.

Den fascinerande känslan av en svunnen tid
Rom är full av gamla byggnader. Det är som att göra en resa tillbaka i tiden. Colosseum, till exempel, är den största amfiteater som någonsin byggts under det romerska riket. Vatikanstaten har också många vackra gamla byggnader. Det sägs att Peterskyrkan är världens vackraste kyrka. Ta en titt och bestäm själv vad du tycker. Denna ministat har häpnadsväckande konst från mästarna, såsom Michelangelos Sixtinska kapellet. Rom är en idealisk destination för en storstadssemester och en perfekt utgångspunkt för en längre semester i Italien – Boka ett flyg till Rom nu!
Rom får dig att hungra efter mer
Livet kretsar kring mat i Italien och så är det verkligen i Rom också. Njut av den dubbelt kylande effekten av en glass vid Trevifontänen. Eller hitta en trevlig restaurang nära Spanska trappan som är en av världens mest romantiska platser. Är du sugen på någon färskt? Då är Rom rätt plats att vara på. Gå till marknaden Piazza San Cosimato för att köpa frukt, grönsaker och andra produkter.
Flyg till Rom för en unik storstadsresa
Vill du hitta ett billigt flyg till Rom? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Italien fortare än du anar.

+Läs mer Kollaps

Famous around the world: The Trevi Fountain

Trevi Fountain header image

Famous around the world: The Trevi Fountain

In 1730 Pope Clement XII organised a competition for architects to design a fountain and set no specific rules or conditions. Nicola Salvi’s winning design showed the ocean and its divine ruler Neptune. Construction started in 1732, but Salvi never managed to complete it before…

Hotell, bil, extraval

Hotell, bil, extraval

Hotels, cars and more

Skapa din perfekta semester: Välj det bästa hotellrummet och njut av en bekväm resa med hyrbil, reseförsäkring och roliga aktiviteter.

Tidtabell

4 flyg per dag

 • 06:30
  mån tis ons tors fre lör sön
 • 09:35
  mån tis ons tors fre lör sön
 • 13:10
  mån tis ons tors fre lör sön
 • 17:25
  mån tis ons tors fre lör sön

Genomsnittlig restid: 5 hour and 10 min

Se detaljerad tidtabell
< Visa alla destinationer
Tillbaka till början
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com