By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Middle East > United Arab Emirates > Dubai

Höjden av lyx i Dubai

Kameler och skyskrapor i en och samma stad, Dubai

Höjdpunkter

 • Scorching desert safaris
 • Shopping in the souks
 • Head for heights at Burj Khalifa

Flyg till
Dubai

Returpris från SEK 5315

 • avgår från Arlanda Airport
Visa erbjudanden
På den här bilden: Kameler och skyskrapor i en och samma stad, Dubai

Höjdpunkter

 • Scorching desert safaris
 • Shopping in the souks
 • Head for heights at Burj Khalifa

Dubai, superlativens stad

Letar du efter en oas i öknen? Boka en flygresa till Dubai och upplev fenomenala hotell, strandanläggningar, marknader och affärer. Man har inte sparat på krutet och det har gjort Dubai till lyxens världshuvudstad. Arkitekturen är respektingivande. Burj Khalifa, den högsta byggnaden i världen kommer att golva dig — precis som allt annat du kommer att se, göra och köpa i Dubai.

Visa vad du går för
Dubais attityd att ingenting är omöjligt, har medfört att allting fortfarande görs större och vackrare här. Restaurang med utsikt? Titta ut från 122:a våningen i Burj Khalifa. Simma i en spektakulär vattenpark? Dyk ner i Aquaventures hajlagun. Och vädret är tillräckligt varmt för att kunna slappna av på en pärlvit strand året om. Dubai är en idealisk destination för en storstadssemester och en perfekt utgångspunkt för ett längre besök i Förenta Arabemiraten. Förvänta dig att bli överraskad – boka en flygresa till Dubai nu!
Shopping är en upplevelse i Dubai
Guld, pärlor och diamanter kan hittas i överflöd på guldmarknaden. Var försiktig dock – du kan lätt gå vilse i detta virrvarr av trånga gator. När du shoppar i de fantastiska köpcentren utanför den gamla staden har de haft underhållning i åtanke. Ha kul i inomhusskidbacken i The Mall of The Emirates eller titta in i ett av världens största akvarium i Dubai Mall. Du har bilden klar framför dig – shopping i Dubai är alltid en speciell upplevelse.
Flygresor till Dubai för en unik semester
Vill du hitta en billig flygresa till Dubai? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Förenade Arabemiraten fortare än du anar.

+Läs mer Kollaps

The top five amusement parks in Dubai

amusement parks header image

The top five amusement parks in Dubai

Many people consider the whole of Dubai an amusement park, and they well may be right! But the city also has some actual theme parks. Endless water slides, true-to-life film studios, camels and even indoor skiing. Dubai has it all.

Hotell, bil, extraval

Hotell, bil, extraval

Hotels, cars and more

Skapa din perfekta semester: Välj det bästa hotellrummet och njut av en bekväm resa med hyrbil, reseförsäkring och roliga aktiviteter.

Tidtabell

minst 4 flyg per dag

 • 00:00 - 06:00
  inga flyg
 • 06:00 - 12:00
  18 flyg
 • 12:00 - 18:00
  inga flyg
 • 18:00 - 00:00
  inga flyg

Genomsnittlig restid: 11 hour and 20 min

Se detaljerad tidtabell
< Visa alla destinationer
Tillbaka till början
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com