By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > North America > USA > Los Angeles

Los Angeles – glittret och glamourens stad

Livvaktsstation på stranden, Los Angeles

Highlights

 • Star chasing on the Walk of Fame
 • The unique vibe of Venice Beach
 • Shopping on Rodeo Drive

Flights to
Los Angeles

Round trip from SEK 4970

 • from Arlanda Airport
View special offers
Picture: Livvaktsstation på stranden, Los Angeles

Highlights

 • Star chasing on the Walk of Fame
 • The unique vibe of Venice Beach
 • Shopping on Rodeo Drive

Njut av livets solsida

Lev som stjärnorna. Boka ditt flyg till Los Angeles och gå på lyxshopping på Rodeo Drive eller gå på exklusiva middagar i Beverly Hills, Hollywood eller Santa Monica. I LA handlar allt om att se och bli sedd, och lyckligtvis visar sig alltid vädret från sin bästa sida. Hyr en bil för att kunna njuta av vyer av staden och San Fernando Valley från Mulholland Drive, och förundras över de ståtliga villorna tillhörande de rika och kända.

Staden för filmfantasterna
I Los Angeles är livet en filmkuliss. Venice Beach ser ut precis som på tv, och namnen på Hollywood Walk of Fame och ett besök på Universal Studios är bevis på att du är i filmindustrins hjärta. Allt detta och mer gör Los Angeles till den perfekta platsen för en storstadsresa eller som start för en längre semester i Kalifornien eller USA. Bli överraskad – boka ett flyg till Los Angeles nu!
Detta är det goda livet
Los Angeles är mer än bara film, surfing och sand. "Änglarnas stad" har lyxiga restauranger och affärer i varje hörn. Melrose Avenue är idealiskt för modefantaster som gillar vintage. Gör din vällustiga fönstershopping på glamourösa Rodeo Drive. Visste du att LA är känt för sina chilikorvar? Ett perfekt tilltugg när du njuter av en dag på stan. En tur till det magiska kungadömet (Magic Kingdom), även känt som Disneyland, kan du också enkelt göra från stan.
Flyg till Los Angeles för en unik semester
Vill du hitta ett billigt flyg till Los Angeles? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer gå i rasande fart med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar: Gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i USA fortare än du anar.

+Read more Collapse

Off the beaten track in downtown LA

Downtown Los Angeles

Off the beaten track in downtown LA

Los Angeles is mainly known for its stunning beaches, the glamour of Beverly Hills and, of course, Hollywood Hills. Downtown LA is therefore all too often overlooked and yet it has a great deal going for it.

Hotell, bil, extraval

Hotell, bil, extraval

Hotels, cars and more

Skapa din perfekta semester: Välj det bästa hotellrummet och njut av en bekväm resa med hyrbil, reseförsäkring och roliga aktiviteter.

Timetable

2 flyg per dag

 • 06:30
  mån tis ons tors fre lör sön
 • 19:50
  mån tis ons tors fre lör sön

Genomsnittlig restid: 14 hour and 20 min

Se detaljerad tidtabell
< View all destinations
Tillbaka till början
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com