By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > North America > USA > New York

New York fascinerar både dag och natt

De berömda gula taxibilarna i New York City

Highlights

 • The symbolism of Lady Liberty
 • Central Park: A green oasis
 • The many faces of Broadway

Flights to
New York

Round trip from SEK 4121

 • from Arlanda Airport
View special offers
Picture: De berömda gula taxibilarna i New York City

Highlights

 • The symbolism of Lady Liberty
 • Central Park: A green oasis
 • The many faces of Broadway

En livlig metropol full av inspirerande ikoner

Sätt på dig dina kosmopolitiska skor! Boka ett flyg till New York och upplev en stad som sprudlar av energi. Staden erbjuder allt från otroliga monument och museer till eleganta affärer och restauranger. Leta upp de platser som du har sett på tv eller på bio – varje gata och stadsdel i Det stora äpplet har något som fascinerar. En sak vet vi säkert: Vad du än hittar på, kommer du att önska att du hade fler ögon, öron, smaklökar och tid!

Det finns något att gilla för alla
Vad som än får dig att gå igång, så kan du vara säker på att hitta just det i New York. Fantastiska shoppingmöjligheter finns i överflöd. Ta dig till SoHo eller Meatpackingdistriktet om du vill hitta designerkläder, eller så går du runt och tittar hos de större kedjorna och märkena på Fifth Avenue. Du kan också gå på jakt efter lysande kultur på t.ex. Museum of Modern Art och Guggenheim eller på teatrarna på Broadway. Glöm bara inte bort att du är på semester också, så passa på att vila en stund när du strosar genom Central Park. New York är en idealisk destination för en storstadssemester och en perfekt början på en längre semester i USA. Förvänta dig att bli överraskad – boka en flygresa till New York nu!
New York är så mycket mer än bara Manhattan
Självklart kommer du inte missa stadens ikoner som Times Square, frihetsgudinnan och Wall Street. Men se till att se dig om utanför Manhattan också. Brooklyn är framtidens New York. Stadsdelen Williamsburg är det nyaste innestället med affärer och restauranger som ligger i framkant med de senaste trenderna. Brooklyn har också den mest fantastiska utsikten över New Yorks siluett.
Flyg till New York för en unik storstadsresa
Vill du hitta ett billigt flyg till New York? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer gå i rasande fart med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar: gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i USA fortare än du anar.

+Read more Collapse

Central Park: The green heart of New York

Central Park New York

Central Park: The green heart of New York

The centre of Manhattan is occupied by the green heart of the city: Central Park. This gigantic park includes picnic areas, playgrounds, ponds and sports fields. It’s the go-to place for New Yorkers to blow off the steam accumulated by busy city life. On Sunday the roads in the…

Hotell, bil, extraval

Hotell, bil, extraval

Hotels, cars and more

Skapa din perfekta semester: Välj det bästa hotellrummet och njut av en bekväm resa med hyrbil, reseförsäkring och roliga aktiviteter.

Timetable

minst 7 flyg per dag

 • 00:00 - 06:00
  inga flyg
 • 06:00 - 12:00
  14 flyg
 • 12:00 - 18:00
  2 flyg
 • 18:00 - 00:00
  inga flyg

Genomsnittlig restid: 11 hour and 55 min

Se detaljerad tidtabell
< View all destinations
Tillbaka till början
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com