By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Oceania > Australia > Sydney

Kosmopolitiska Sydney är Australien när det är som bäst

Australiens mest berömda invånare, Sydney

Höjdpunkter

 • Stunning nature: the Blue Mountains
 • The iconic Sydney Opera House
 • Feel the history in Botany Bay

Flyg till
Sydney

Returpris från SEK 11731

 • avgår från Arlanda Airport
Visa erbjudanden
På den här bilden: Australiens mest berömda invånare, Sydney

Höjdpunkter

 • Stunning nature: the Blue Mountains
 • The iconic Sydney Opera House
 • Feel the history in Botany Bay

Kultur i varje hörn i Sydney

Upptäck en helt ny värld. Boka ett flyg till Sydney och utforska ett surfparadis med unikt växt- och djurliv, underbara vingårdar och fascinerande museer. Se staden från Sydney Tower, den högsta byggnaden i Sydney. Promenera genom den ikoniska hamnen och besök de lika välkända Harbour Bridge och Sydney Opera House. Med ett dussintal stränder inom stadens gränser finns det mycket att göra både dag och natt. Och Sydneys restauranger är Australiens bästa, speciellt för jordenruntfarande finsmakare.

En grön metropol med en avslappnad atmosfär
Stämningen i staden är alltid avslappnad, delvis på grund av det väldigt behagliga klimatet. Det gör också Sydney till en utmärkt plats för en picknick i till exempel hamnområdet. Mellan hamnarna North Harbour, Middle Harbour och Sydney Harbour hittar du kinesiska trädgårdar och underbara parker. Där kan du ta det lugnt ett tag innan du fortsätter med att besöka ett av stadens många museer. Powerhouse och Art Gallery of New South Wales kan särskilt rekommenderas. Sydney är en idealisk destination för en storstadssemester och en perfekt utgångspunkt för en längre semester i Australien – Boka ett flyg till Sydney nu!
En perfekt start på en rundresa
Det finns även massor att göra utanför staden. Håll utkik efter kängurur, papegojor och koalor under en tur till Royal National Park. Se också till att besöka de kända eukalyptusskogarna i Blue Mountains. Vill du simma, dyka och solbada kan du besöka en av de 70 närbelägna stränderna, såsom populära Manly Beach. Hunter Valley, den äldsta vinregionen i landet, är en perfekt dal för vinprovning, och det ligger bara två timmars bilresa bort från Sydney. Sydney är en idealisk destination för en storstadssemester och en perfekt utgångspunkt för en längre semester i Australien – Boka ett flyg till Sydney nu!
Flyg till Sydney för en unik semester
Vill du hitta ett billigt flyg till Sydney? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Australien fortare än du anar.

+Läs mer Kollaps

The high peaks and deep valleys of the Blue Mountains

Blue Mountains header

The high peaks and deep valleys of the Blue Mountains

Impressive mountains, enveloped in a mysterious blue haze. Just an hour’s drive from Sydney are the Blue Mountains - a place of wonderful nature, chocolate box villages and enough activities to easily fill a week.

Hotell, bil, extraval

Hotell, bil, extraval

Hotels, cars and more

Skapa din perfekta semester: Välj det bästa hotellrummet och njut av en bekväm resa med hyrbil, reseförsäkring och roliga aktiviteter.

Tidtabell

minst 5 flyg per dag

 • 00:00 - 06:00
  inga flyg
 • 06:00 - 12:00
  8 flyg
 • 12:00 - 18:00
  9 flyg
 • 18:00 - 00:00
  1 flyg

Genomsnittlig restid: 26 hour and 5 min

Se detaljerad tidtabell
< Visa alla destinationer
Tillbaka till början
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com