By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > South America > Brazil > Rio de Janeiro

Fascinerande och spännande Rio de Janeiro

Solälskare på Copacabana Beach, Rio de Janeiro

Höjdpunkter

 • The most amazing city beaches
 • 24 hours in bustling Lapa
 • Tijuca: Rainforest in Rio

Flyg till
Rio de Janeiro

Returpris från SEK 8869

 • avgår från Arlanda Airport
Visa erbjudanden
På den här bilden: Solälskare på Copacabana Beach, Rio de Janeiro

Höjdpunkter

 • The most amazing city beaches
 • 24 hours in bustling Lapa
 • Tijuca: Rainforest in Rio

Varje dag är en fest i Rio

Är du sugen på en soldränkt semester full av äventyr? Boka ett flyg till Rio de Janeiro och njut av det pulserande nattlivet eller regnskogens sensationella växt- och djurliv. Besök den smaragdgröna Tijucaskogen och berget Sockertoppen, eller surfa och solbada längs den vackra Atlantkusten. Om dans är mer din grej ska du dra dig mot nöjesdistriktet Lapa. Och missa inte den inspirerande kristusstatyn. På toppen av berget Corcovado kommer du få uppleva hänförande vyer över staden.

Fullt av naturliga oaser
Naturen är aldrig långt bort i Brasilien. Rio ligger i en bukt och det är alltid nära till havet. De kända stränderna Copacabana och Ipanema är extra populära, särskilt bland surfare och dykare. Det finns gröna regnskogar precis utanför staden som är fulla av unika djur och växter. Det finns även natur att uppleva mitt i staden. Den botaniska trädgården är full av ovanliga blommor och växter som sprider sina ljuvliga dofter. Rio de Janeiro är en idealisk destination för en storstadssemester och en perfekt utgångspunkt för en längre semester i Brasilien – Boka ett flyg till Rio de Janeiro nu!
Sången och dansens stad
Säg Rio, tänk karneval. Miljoner glada människor fyller Rios gator under dessa 4 dagar. Du kan lära dig mer om den här spektakulära festivalen på Sambadromemuseet, till exempel hur de uppseendeväckande kortegevagnarna görs. Självklart finns det mycket att göra även resten av året: Nationaldansen är samba. Gå bara ut en kväll så lär du dig snabbt.
Flyg till Rio de Janeiro för en unik semester
Vill du hitta ett billigt flyg till Rio de Janeiro? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Brasilien fortare än du anar.

+Läs mer Kollaps

Christ the Redeemer on high

Christ statue Rio de Janeiro

Christ the Redeemer on high

High upon the Corcovado, Christ the Redeemer towers 710 metres above the city. With his arms spread wide, he has been watching over Rio de Janeiro since 1931. This 38-metre high statue is the icon of the city and attracts hundreds of thousands of visitors annually.

Hotell, bil, extraval

Hotell, bil, extraval

Hotels, cars and more

Skapa din perfekta semester: Välj det bästa hotellrummet och njut av en bekväm resa med hyrbil, reseförsäkring och roliga aktiviteter.

Tidtabell

minst 1 flyg per dag

 • 06:30
  tis tors fre lör sön
 • 19:50
  mån ons tors fre lör

Genomsnittlig restid: 16 hour and 25 min

Se detaljerad tidtabell
< Visa alla destinationer
Tillbaka till början
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com