Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Parijs

Notre-Dame van Parijs, Parijs

Vliegtickets naar Parijs

Cultureel genieten in Parijs

Zin in cultuur, romantiek en fantastische restaurants? Boek vliegtickets naar Parijs en slenter langs de oevers van de Seine, onder de Eiffeltoren en over de Champs Élysées. Parijs is één cultureel hoogtepunt. En een van de weinige steden in de wereld die het hele jaar door zijn schoonheid behoudt. Wat de weersomstandigheden ook zijn, in de stad van de liefde, het licht en de mode is het altijd goed toeven.

Bon appetit!

Nergens ter wereld ontbijt u zo sfeervol als in Parijs. Zet uw tanden in een smakelijke croissant of baguette, en houd een plekje over voor Parijs’ beroemde tartines of crêpes. Dineren in deze Franse metropool is helemaal een feest. Beleef gastronomische avonden in toprestaurants of smul eenvoudig in kleine, gezellige bistrootjes. Parijs is een ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een langere vakantie in Frankrijk. Heeft u al trek gekregen? Boek snel een vliegticket naar Parijs!

Een stad om te bewonderen

Voor een prachtig uitzicht over de stad, is de Sacré-Coeur de aangewezen plek. Deze statige kerk ligt bovenop een heuvel en torent majestueus boven de stad uit. Vanaf hier loopt u zo de sfeervolle straatjes van de kunstenaarswijk Montmartre in. Wie van musea houdt, raakt in Parijs niet uitgekeken. U kunt hier rustig dagenlang ronddwalen in historische en moderne musea als het Louvre of Centre Pompidou. Nog tijd over? Wandel dan door de tuinen van Versailles of het prachtige Bois de Boulogne. En vergeet niet een bezoek aan Disneyland Parijs te brengen!

Vliegtickets naar Parijs voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Parijs boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Frankrijk snel dichterbij.

+Lees meer

 

De hoogtepunten van Parijs

 

Des te meer redenen om Parijs te bezoeken

 

Praktische info over Parijs

Internationale luchthaven Charles de Gaulle Parijs

Lees alles over de luchthaven

Vervoer in de stad

Vervoer in Parijs

 

Visa en gezondheid

Visa en gezondheidsinformatie

Valuta

De officiële munteenheid in Frankrijk is de euro (EUR). Eén euro is 100 cent. Buitenlandse valuta kunnen worden ingewisseld bij banken, geldwisselkantoren en sommige grote hotels, maar de wisselkoersen bij geldautomaten zijn gunstiger. De gangbare creditcards worden algemeen geaccepteerd, vooral in de belangrijkste toeristengebieden. Buitenlands geld wordt niet geaccepteerd.

Tijdzone

GMT+1 (GMT+2 tussen de laatste zondag in april en de laatste zondag in oktober).

Netspanning

Netspanning is 220 volt, 50Hz. Er wordt gebruik gemaakt van de Europese twee-pinsstekker.

 

Parijs: similar destinations