Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Game: Aviation Empire

Wilt u CEO van uw eigen luchtvaartmaatschappij zijn? Verover het luchtruim met de gratis 3D strategy game van KLM voor iOS en Android.

Begin uw eigen luchtvaartmaatschappij

Aviation Empire Game

Begin met 1 vliegtuig en bouw uw organisatie uit tot een wereldwijd netwerk. Word een wereldspeler met uw winstgevende luchtvaartmaatschappij en houd uw passagiers tevreden met meer bestemmingen en een nog betere service!

Met de credits die u in de game verdient, kunt u landingsrechten en de nieuwste toestellen kopen, en uw luchthavens verder verbeteren. Met in-app aankopen kunt u uw vloot bovendien verder uitbreiden en personaliseren.

Bekijk een trailer van Aviation Empire 


Speel ook in de echte wereld

Aviation Empire is niet alleen een virtueel spel: ook in de echte wereld kunt u aan uw luchtvaartmaatschappij bouwen. In het echte leven kunt u bij circa zeventig luchthaven wereldwijd met gps inchecken, waarmee u in het spel landingsrechten voor deze bestemmingen bemachtigt.

Speel tegen uw vrienden
Behalve met credits wordt u ook beloond voor uw prestaties met badges die u op social media kunt delen. Ranglijsten laten uw positie ten opzichte van uw vrienden en op wereldniveau zien. Natuurlijk kunt u de game op compatibele apparaten spelen.

Ontdek het verhaal achter Aviation Empire...

 

Aviation Empire downloaden

Download Aviation Empire in de App store of via Google Play.

Op de Facebook-pagina van Aviation Empire kunt u vragen stellen en ideeën delen met andere spelers en de ontwikkelaars van Aviation Empire.
 
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com