Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Nieuwe veiligheidsmaatregelen op vluchten naar de VS en Canada

Passagiers op vluchten vanaf Amsterdam en Parijs naar de VS en Canada dienen voortaan rekening te houden met een extra controle op alle elektronische apparatuur in de handbagage bij de gate.

Elektronische apparatuur in handbagage

Als u vanaf Schiphol of Parijs-Charles de Gaulle naar de VS of Canada vliegt dient u rekening te houden met een extra controle op uw handbagage bij de gate.

Deze extra veiligheidsmaatregel geldt voor alle elektronica met batterij of accu, waaronder telefoons, laptops, tablets, camera’s, e-readers, kleine spelcomputers en MP3-spelers.

Passagiers dienen elk elektronisch apparaat uit de beschermhoes of tas te halen en vervolgens aan te zetten om te laten zien dat het werkt. Alle apparatuur die niet uit de hoes of tas gehaald kan worden en/of niet kan worden aangezet, mag niet mee het vliegtuig in.

 

Wat betekent dit voor u?

Als u vanaf Schiphol of Parijs-Charles de Gaulle naar de VS of Canada vliegt dient u ervoor te zorgen dat alle elektronische apparatuur die u meeneemt aan de bovenstaande eisen voldoet.

We stellen alles in het werk om extra wachttijd en vertragingen te voorkomen en we verzoeken u vriendelijk om ruim op tijd bij de gate aanwezig te zijn.

We wensen u een goede vlucht! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bekijk de contactmogelijkheden

Lees meer over verboden goederen in uw bagage 

Lees meer over reizen naar de VS  

 
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com