Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Kies en boek het award ticket van uw keuze. Met onze online award booking calendar kunt u eenvoudig de verschillende awards bekijken en boeken. Hier kunt u een overzicht van onze Classic Awards, Promo Awards@ en Flex Awards bekijken, zien hoeveel Award Miles u nodig heeft voor de vlucht van uw keuze en ontbrekende Miles kopen.

Bekijk uw mogelijkheden met de award booking calendar

Om de details van beschikbare award tickets over een tijdbestek van twee maanden te beoordelen, hoeft u alleen maar uw Flying Blue-nummer en wachtwoord in te vullen en vervolgens uw bestemming, gewenste reisdata en gewenste reisklasse te selecteren. Hierna kunt u boeken!

Boek nu uw vlucht 

Houd uw Miles-saldo bij

Wilt u weten hoveel Miles u heeft gespaard? Raadpleeg uw Miles-saldo, dat dagelijks wordt ge-update. Zo is het makkelijk om uw Miles bij te houden.

Raadpleeg uw Miles-saldo 

Ontdek de laatste aanbiedingen

Met een Promo Award@ ontvangt u 50% korting op het benodigde aantal Award Miles voor een Classic Award ticket in dezelfde reisklasse naar bepaalde bestemmingen. Deze zijn alleen online en slechts in bepaalde perioden beschikbaar. Ontdek de aanbiedingen bij "Nieuws en Aanbiedingen" op de Flying Blue-website.

Lees het laatste nieuws op de Flying Blue-website 
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com