Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Voorzieningen in onze lounges

In de bruisende omgeving van de luchthaven zijn onze lounges een oase van rust en luxe. Of u nu zakelijke voorzieningen zoekt of gewoon een plek om te ontspannen, in onze lounges vindt u precies wat u nodig heeft.

Standaard faciliteiten

Lounges - Standard facilities

Geniet in een comfortabele omgeving van rust, een hapje van ons buffet of een drankje met een snack aan de bar. Vermaak u met televisieprogramma’s of gebruik een van de werkplekken. Op Amsterdam Airport Schiphol kunt u zich opfrissen met een douche of uw baby verzorgen. En natuurlijk helpen wij u graag met elk verzoek!

Neem een virtueel kijkje in onze KLM Crown-Lounge 52. Met uw linkermuisknop (of de pijltjes op uw toetsenbord) kunt u 360 graden om u heen zien.

Bekijk de KLM Crown-Lounge 52 in 360 graden

Video niet zichtbaar? Download Quicktime.

Faciliteiten in onze KLM Crown-Lounges

Facilities in our KLM Crown Lounges

Ingericht door het prestigieuze Nederlandse ontwerpbureau Studio Linse, bieden onze KLM Crown-Lounges u wereldwijd een stijlvolle omgeving met veel privacy en ruimte. Op Amsterdam Schiphol Airport omvatten Lounge 25 (Schengen gebied) en Lounge 52 (intercontinentaal) samen bijna 6000m2! In een ontspannen atmosfeer vindt u:  

  • Rustgebieden
  • Gezonde hapjes en drankjes
  • Entertainment
  • Computers met gratis wifi- en oplaadmogelijkheden voor laptops
  • Fax, telefoon en kopieerapparaat
  • Internationale kranten  

Onze KLM Crown-Lounges zijn gemakkelijk toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Er zijn rookvrije gebieden en delen waar u wel kunt roken. 

Verbouwing KLM Crown-lounge 52

Tot aan de zomer van 2016 vinden er werkzaamheden plaats in en rond de KLM Crown-lounge 52. Gedurende deze periode blijft de lounge gewoon open. Tot en met eind 2014 kunt u de KLM Crown-lounge bereiken via de trap van Lounge 3. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw verblijf net zo comfortabel is als gewoonlijk!

Lounge check-in

Tijdens een overstap kunt u ook inchecken in onze KLM Crown-Lounges op Amsterdam Airport Schiphol, Houston en Toronto. Inchecken kan ook in alle lounges van Delta Airlines en in de Air France-lounge in Terminal 2D van Paris-Charles de Gaulle. 

Milieuvriendelijk ‘loungen’

Locaties van onze KLM Crown-Lounges
Locaties van onze KLM Crown-Lounges Deze afbeelding vergroten

Onze nieuwe KLM Crown-Lounge (Lounge 52) is milieuvriendelijk ingericht, met energiebesparende lampen en een speciaal luchtcirculatiesysteem waarmee het water voor de 10 douches wordt verwarmd.

Bekijk de locaties van onze KLM Crown-Lounges wereldwijd 

Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com