Når du besøger KLM.com accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies.

Ændring eller afbestilling af flyvninger

Ændring af rejseplaner? Du kan afbestille eller ændre din reservation afhængigt af betingelserne for din billet.

Ændring af flyvninger

Du kan ændre dine rejsedatoer, -tidspunkter og/eller -destination med alle typer billetter, der kan ændres – eller hvis du har købt fleksibilitet. Du kan se ændringsbetingelserne for vores billettype i Min Rejse og i den e-mail, der bekræfter din reservation. Kontroller blot, at dit billetnummer starter med ‘074’(KLM), ‘057’ (AIR FRANCE) eller med ‘006’ (DELTA).

Billetter til babyer, billetter til børn, der rejser alene, og billetter, hvor du har anmodet om en særlig serviceydelse (såsom (sundheds)assistance eller om at medbringe et kæledyr eller sportsudstyr), kan kun ændres ved at kontakte os.

Hvis du vil ændre en Award-billet bedes du kontakte Flying Blue-servicecenteret. Hvis du har reserveret via et rejsebureau, bedes du kontakte dem for at ændre dine flyvninger.

Ændre online

     1. Log ind i Min Rejse. . Hvis du allerede har checket ind til din flyvning, skal du annullere check-in for at kunne ændre flyvningen. Gå til dine flyoplysninger i Min Rejse, og klik på knappen ‘Ændre flyvninger’.

     2. Søg og vælg alternative flydatoer, -tidspunkter og endda destinationer. Eventuelle ændringsgebyrer og forskelle på billetpriser vil være tydeligt angivet.

     3. Hvis du har købt ekstra tilvalg til KLM-flyvninger, kan du nu reservere de samme tilvalg til den nye flyvning igen: forskellen vil blive beregnet. Hvis du ikke ønsker at reservere dine ekstra tilvalg til den nye flyvning igen, hvis de ikke længere er tilgængelige for den nye flyvning, og/eller hvis du køber andre ekstra tilvalg, kan du anmode om en refundering af de ekstra tilvalg på KLM-flyvninger.

     4. Bekræft din flyændring. Eventuelle yderligere flyvninger – og udgifter til ekstra tilvalg – kan betales med din foretrukne betalingsmetode; overskydende beløb vil blive beregnet og/eller refunderet i form af kuponer.

Det var det hele! Vi sender dig straks en e-mail, der bekræfter dine nye rejseoplysninger. Og du kan naturligvis altid se disse i Min rejse samt på din mobiltelefon og i KLM's App. Du modtager din nye billet og eventuelle kuponer i separate e-mails.

Log ind i Min rejse

Ændre flyvninger online


Ændre via telefon eller de sociale medier
Ændre via telefon eller de sociale medier

Hvis vi foretager flyændringen for dig, opkræver vi et administrationsgebyr. Dette gebyr bliver ikke pålagt, hvis du har en fuldt fleksibel billettype, eller hvis du har købt fleksibilitet til at ændre din flyvning.

Kontakt os for at ændre din flyvning

Køb fleksibilitet til at ændre flyvninger - gratis

Tilføj fleksibilitet, når du reserverer europæiske flyvninger på KLM.com, og nyd frihed til at ændre dine planer op til 3 gange - gratis!

For kun EUR 14 pr. person giver fleksibilitet dig frihed til at:

 • Ændre en flyvning eller alle flyvninger i din reservation op til 3 gange
 • Ændre rejsedato, tidspunkt og/eller destination (inden for Europa)
 • Ændre op til 48 timer før afgang for den flyvning, du ønsker at ændre
 • Intet ændringsgebyr, intet administrationsgebyr
 • Ingen udgifter forårsaget af prisforskelle på billetter, når der ændres til den samme billettype. Når du ændrer til en dyrere billettype, skal du betale prisforskellen mellem billetterne. Når du ændrer til en billigere billettype, vil prisforskellen ikke blive refunderet.
 • Omregning af skatter og afgifter kan gøre den nye billetpris lidt dyrere.

Det er kun muligt at købe fleksibilitet under reservationen på KLM.com og for europæiske flyvninger med afgang efter 10 dage eller mere.

Har du købt fleksibilitet?

Du kan selv ændre flyvninger i Min Rejse. Du kan også kontakte os og bede os om at foretage din flyændring – vi opkræver dog et administrationsgebyr herfor.

Læs vilkårene og betingelserne for fleksibilitet

 

Afbestil flyvninger

Du kan finde betingelserne for afbestilling af din billet i den e-mail, der bekræfter din reservati.

For at afbestille flyvninger reserveret direkte hos KLM skal du blot anmode om en refundering online. Bemærk venligst, at alle flyvninger i din reservation vil blive annulleret. Vi opkræver altid et administrationsgebyr for at annullere din reservation.

Kontakt dit rejsebureau for at afbestille billetter reserveret via dem.

Læs mere om anmodning om en refund

Rediger navn

Hvis dit navn i reservationen er stavet forkert, skal du kontakte KLM Servicecenter snarest muligt. Hvis det stadig er muligt at rette dit navn, skal du muligvis betale et gebyr.

Der er ikke grund til at rette dit navn:

 • Hvis du har flere fornavne. Det er OK, hvis du kun angav det første, da du foretog reservationen.
 • Hvis din billet viser dine navne i en anden rækkefølge uden mellemrum og/eller med ‘Hr.’, ‘Fru’ eller ‘Fr.’ mellem dine navne. Det er den måde, navne vises på i vores systemer.
 • Hvis det kun er dit fødenavn, der vises.


Hvis du reserverede en Award-billet, bedes du kontakte Flying Blue-servicecenteret.

Hvis en del af din rejse foregår med en af KLM’s luftfartspartnere, skal du kontakte det luftfartsselskab snarest muligt. Hvis du har reserveret via et rejsebureau, bedes du kontakte dette.

Book a flight

Ofte stillede spørgsmål

Kontakt KLM

Via Facebook
eller Twitter

24/7
Tilbage til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com