Spændende destinationer på klm.com

Opdag vores spændende nye destinationer, som du kan booke nu!

BOGOTA og CALI

Afrika_Safari

Fra den 31. marts 2015 flyver KLM fra Amsterdam til Bogotá og Cali i Colombia. 

Bogotá, der er Colombias hovedstad, kan prale af mange smukke kirker, fremragende museer, en lang række af spændende kulturelle begivenheder og et pulserende natteliv. Bogotá er ikke kun landets politiske og finansielle centrum, byen ligger også midt i landet, hvilket gør den til et perfekt base for at opleve mere af Colombia. Gå på opdagelse i Ciudad Perdidas gådefulde ruiner beliggende i verdens højeste kystnære bjerge. Flyv til Cali, den tredjestørste by i Colombia, og besøg salsaens hovedstad! 

Cali har mange turistattraktioner såsom parker, kirker, museer og historiske monumenter samt livlige gade- og dansefestivaler!  

Book din flyrejse til Bogotá og Cali

BILBAO

Chile

Bilbao er en by, der bare skal opleves, hvis man elsker arkitektur, kunst og mad. Den ligger i Baskerlandet i det nordlige Spanien og er hjemsted for det verdensberømte Guggenheim Museum – en bygning der tager pusten fra dig udefra og rummer en imponerende samling af moderne kunst indenfor.

 
De utallige barer og taverner, som serverer lokale produkter og har gjort Baskerlandet så berømt, er et højdepunkt under ethvert besøg i Bilbao. En slentretur gennem den gamle bydel, et par pintxos og et glas vin, kan man forestille sig noget bedre?


Fra 26. maj til 25. oktober 2014 flyver KLM Cityhopper fem gange om ugen fra Amsterdam-Schiphol til Bilbao.

Book din flyrejse til Bilbao 

TORINO

Chile

Torino er synonymt med biler og fodbold (som om det ikke var nok), men byen rummer så meget andet end Fiat og Juventus.

Torino var hovedsæde for Savoia-kongefamilien og hovedstad i kongeriget af samme navn i adskillige århundreder, hvilket klart fremgår af den fantastiske arkitektur og bygningsarv. Piazza Castello med det to tusind år gamle Palazzo Madama, den kongelige kirke Chiesa di San Lorenzo og kongepaladset, Palazzo Reale, med dets smukke haver, er alle et besøg værd. Og du må endelig ikke snyde dig selv for en tur i glaselevatoren til toppen af byens vartegn, den 167 meter høje bygning Mole Antonelliana. Udsigten over alperne og byen nedenfor er ganske enkelt bjergtagende.

Fra den 26. maj 2014 flyver KLM Cityhopper to gange om dagen fra Amsterdam til Torino.

Book din flyrejse til Torino 

ZAGREB

Chile

At se på mennesker kan gøres til en kunstart i Kroatiens største by Zagreb. Fristende dufte af friskbrygget kaffe og lokale specialiteter strømmer ud i gaderne fra de livlige og indbydende caféer.

Tag en slentretur gennem byen, ned ad de brolagte gader og hen over charmerende torvepladser, hvor du kan nyde et imponerende udvalg af gallerier og museer. Start i Donji Grad, den nedre bydel, fortsæt til de to gamle bycentre i Zagreb, og derfra videre til den øvre bydel Gradec. Der er altid noget spændende at se og opdage i denne livlige by.


Fra 27. maj til 25. oktober 2014 flyver KLM Cityhopper fra Amsterdam til Zagreb fire dage om ugen, tirsdag, torsdag, lørdag og søndag.

Book din flyrejse til Zagreb

SANTIAGO DE CHILE

Chile

Hovedstaden i Chile er en pulserende metropol med museer, gallerier, mesterkokke og mange festivaler. Oplev trendy butikker, kunsthåndværk, caféer og smarte restauranter. Tag en slentretur gennem det smukke Bellavista kvarter og besøg La Chascona, én af den berømte forfatter Pablo Neruda’s boliger.

Tag en pause efter sightseeing i en af byens mange parker, f.eks. Parque Forestal på den sydlige bred af Mapocho-floden, hvor du kan besøge kulturcentret eller kunstmuseet Museo Nacional de Bellas Artes. Fra Santiago kommer du nemt til havet eller de smukke ski- og vandreområder i Andesbjergene.

Vinelskere vil også kunne gøre nogle gode handler. De berømte vinområder med de traditionelle vingårde ligger lige uden for byen.

Fra den 2. februar vil KLM flyve tre gange om ugen, tirsdage, torsdage og søndage, med en Boeing 777-200 via Amsterdam og Buenos Aires til Santiago.

Book dit fly til Santiago.

FIRENZE

Florence

Fra den 27. oktober begynder KLM at flyve til Firenze. Vi flyver til den toscanske hovedstad 12 gange ugentlig med vores Embraer 190.

Hvert år besøger tusindvis af turister Firenzes historiske centrum, som har været opført på UNESCOs Verdensarvsliste siden 1982 og af mange betragtes som renæssancens vugge. Det er en by, som man ganske enkelt er nødt til at opleve, hvis man er kunstelsker, modeentusiast, madelsker eller vinkender.

Her kan man nyde et overflødighedshorn af kunstskatte. Der findes mere end 70 museer i byen, som har været hjemsted for en perlerække af kunstnere og videnskabsmænd som Leonardo da Vinci, Michelangelo og Galileo Galilei. Derudover giver Medici-dynastiets imponerende paladser et indblik i byens begivenhedsrige politiske historie – og meget mere.

Flyv med KLM til Firenze, og oplev Toscanas mest spændende metropol.

Læs mere om Firenze 

Book din rejse til Firenze

ÅLESUND

Norway

Ålesund bliver KLMs syvende destination i Norge. Fra den 4. april 2013 har KLM to daglige afgange med en Fokker 70 til byen ved Geirangerfjord. Ålesund er opført i Art Noveau-stil hele vejen igennem og er blevet udnævnt til Norges smukkeste by. 
Den ligger lige ved indløbet til Geirangerfjorden, som er opført på UNESCOs Verdensarvsliste – et paradis for vandrere, lystfiskere og naturelskere. Byen lokker dog også med museer og årlige festivaler som Ålesund Teaterfestival, Ålesund Bådfestival og Den Norske Madfestival.

Book din flyrejse til Ålesund

FUKUOKA

Japan

Den 3. april 2013 begynder KLM at flyve til Fukuoka i Japan. Onsdage, fredage og søndage flyver en Boeing 777-200 fra Amsterdam til den største by på øen Kyushu. KLM er det eneste flyselskab, der flyver direkte fra Europa til Fukuoka. Havnebyen ligger i det sydvestlige Japan og er med sine cirka 16 millioner indbyggere det økonomiske knudepunkt i Kyushu-regionen. Destinationen er en lækkerbisken for turister, som kan nyde de mange kulturelle og historiske seværdigheder.

Book din flyrejse til Fukuoka