By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Tilbage til Planlæg og book din rejse
Opdag vores spændende nye destinationer, som du kan booke nu!

SANTIAGO DE CHILE

Chile

Hovedstaden i Chile er en pulserende metropol med museer, gallerier, mesterkokke og mange festivaler. Oplev trendy butikker, kunsthåndværk, caféer og smarte restauranter. Tag en slentretur gennem det smukke Bellavista kvarter og besøg La Chascona, én af den berømte forfatter Pablo Neruda’s boliger.

Tag en pause efter sightseeing i en af byens mange parker, f.eks. Parque Forestal på den sydlige bred af Mapocho-floden, hvor du kan besøge kulturcentret eller kunstmuseet Museo Nacional de Bellas Artes. Fra Santiago kommer du nemt til havet eller de smukke ski- og vandreområder i Andesbjergene.

Vinelskere vil også kunne gøre nogle gode handler. De berømte vinområder med de traditionelle vingårde ligger lige uden for byen.

Fra den 2. februar vil KLM flyve tre gange om ugen, tirsdage, torsdage og søndage, med en Boeing 777-200 via Amsterdam og Buenos Aires til Santiago.

Book dit fly til Santiago.

FIRENZE

Florence

Fra den 27. oktober begynder KLM at flyve til Firenze. Vi flyver til den toscanske hovedstad 12 gange ugentlig med vores Embraer 190.

Hvert år besøger tusindvis af turister Firenzes historiske centrum, som har været opført på UNESCOs Verdensarvsliste siden 1982 og af mange betragtes som renæssancens vugge. Det er en by, som man ganske enkelt er nødt til at opleve, hvis man er kunstelsker, modeentusiast, madelsker eller vinkender.

Her kan man nyde et overflødighedshorn af kunstskatte. Der findes mere end 70 museer i byen, som har været hjemsted for en perlerække af kunstnere og videnskabsmænd som Leonardo da Vinci, Michelangelo og Galileo Galilei. Derudover giver Medici-dynastiets imponerende paladser et indblik i byens begivenhedsrige politiske historie – og meget mere.

Flyv med KLM til Firenze, og oplev Toscanas mest spændende metropol.

Læs mere om Firenze 

Book din rejse til Firenze

ÅLESUND

Norway

Ålesund bliver KLMs syvende destination i Norge. Fra den 4. april 2013 har KLM to daglige afgange med en Fokker 70 til byen ved Geirangerfjord. Ålesund er opført i Art Noveau-stil hele vejen igennem og er blevet udnævnt til Norges smukkeste by. 
Den ligger lige ved indløbet til Geirangerfjorden, som er opført på UNESCOs Verdensarvsliste – et paradis for vandrere, lystfiskere og naturelskere. Byen lokker dog også med museer og årlige festivaler som Ålesund Teaterfestival, Ålesund Bådfestival og Den Norske Madfestival.

Book din flyrejse til Ålesund

FUKUOKA

Japan

Den 3. april 2013 begynder KLM at flyve til Fukuoka i Japan. Onsdage, fredage og søndage flyver en Boeing 777-200 fra Amsterdam til den største by på øen Kyushu. KLM er det eneste flyselskab, der flyver direkte fra Europa til Fukuoka. Havnebyen ligger i det sydvestlige Japan og er med sine cirka 16 millioner indbyggere det økonomiske knudepunkt i Kyushu-regionen. Destinationen er en lækkerbisken for turister, som kan nyde de mange kulturelle og historiske seværdigheder.

Book din flyrejse til Fukuoka 

HARARE

Zimbabwe

Siden den 29. oktober 2012 har KLM tre gange om ugen fløjet til Zimbabwes hovedstad Harare. Der er afgange mandage, torsdage og søndage med en Airbus A330-200.
Byen er beliggende cirka 1.500 meter over havets overflade og er landets økonomiske og kulturelle centrum. De største turistattraktioner er Victoria Falls og Lake Kariba. Hwange National Park er et af de vigtigste dyrereservater i Afrika og er hjemsted for enorme flokke med elefanter og bøfler, zebraer, giraffer og mange andre dyr.

Book din flyrejse til Harare 

LUSAKA

Afrika_Safari

KLM har siden den 15. maj 2012 fløjet til Zambias hovedstad Lusaka tre gange om ugen med en Airbus A330-200. Lusaka er Zambias økonomiske og politiske centrum. Hovedstaden breder sig over et areal på 70 kvadratkilometer og er en af de hurtigst voksende byer i Afrika. Landet er rigt på naturligt forekommende mineraler, især kobber og kobolt. Victoria Falls og Lake Tanganyikaer, ud over en lang række nationalparker, de mest berømte turistattraktioner.

Book din flyrejse til Lusaka 

Book rejser til andre KLM-destinationer 

Tilbage til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com