Når du besøger KLM.com accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies.

Prisgaranti

KLM Danmark

Vilkår og betingelser

Krav til prisgarantien: Krav skal for at være gyldige i henhold til denne garanti opfylde samtlige vilkår og betingelser og fremsættes i overensstemmelse med procedurerne for behandling af formularer til fremsættelse af krav. Alle krav skal fremsættes inden midnat Central European Time (CET) samme dag, som billetten er købt. KLM skal ved fremsættelsen af kravet kunne verificere den lavere pris, som er oplyst på internettet, samt at den lavere pris ikke findes på klm.com. Der kan ikke bruges andre verificeringsmetoder (f.eks. fax, telefon, skærmbilleder). Garantien gælder kun for lavere priser, som er fundet på internettet for nøjagtigt den samme flyrejse, nøjagtigt den samme rejserute, nøjagtigt den samme kabine og nøjagtigt den samme serviceklasse, og billetten skal være købt samme dag som den oprindelige billet fra klm.com på internettet. Priserne skal være for den samme kabine (World Business Class eller Economy) og for nøjagtigt de samme flyrejser med samme prisrestriktioner. De købte billetter skal være købt på internettet på KLMs danskehjemmeside. Garantien gælder kun for billetter, som er købt med en dansk faktureringsadresse. Derudover skal det være muligt at booke den billigere billet på det andet websted med denne faktureringsadresse, og prisen skal være i samme valuta som den billet, der er købt på klm.com. Garantien gælder kun, hvis anmodningen fremsættes af den person, der står på billetten. Garantien gælder kun for rejseruter, der flyves og markedsføres 100 % af KLM og Kenya Airways.

Garantitilbud: Prisdifferencer på mindst DKK 50 udbetales. Der er ingen beløbsgrænse for kravet. Tariffen for prisgarantien er inklusive skatter og tillæg, men eksklusive kreditkorttillæg. Et TCV (Travel Credit Voucher) til senere rejsebrug med en værdi svarende til prisdifferencen plus DKK 500 udstedes for hver berettigende billet i henhold til garantien. TCV'et må ikke ændres af en agent i et flyselskab, som er nævnt heri. Ring til et KLM Reservations-kontor for at foretage reservationer med din TCV-kvittering. TCV'er kan indløses til rejser, der påbegyndes inden for et år fra udstedelsesdatoen for TCV'et. Rejsen skal være gennemført inden for et år fra indløsningsdatoen for TCV'et eller inden for gyldighedsperioden for den anvendte prisregel, alt efter hvad der er mest restriktivt. Forlængelse er ikke tilladt. TCV'et kan ikke erstattes uanset af hvilken grund. TCV'er, som er købt eller solgt på auktion, gøres til genstand for konfiskering eller annullering, og rejse vil ikke være tilladt. Ved indløsning af TCV'et accepterer personen, som står på TCV'et, indholdet af disse vilkår og betingelser og indvilliger i at overholde dem.

Behandling af formular til fremsættelse af krav: Du kan udfylde en formular på internettet på klm.com på www.klm.com. Hvis du vil fremsætte et krav ved hjælp af formularen, skal du udfylde alle obligatoriske felter og klikke på "Send". En medarbejder fra klm.com's kundeservice vil kontakte dig via e-mail. Vi forbeholder os ret til at afvise krav, der ikke i rimelig grad kan verificeres, eller som indeholder ufuldstændige oplysninger. Alle krav skal fremsættes inden midnat CET samme dag, som den oprindelige klm.com-billet er købt. Krav kan ikke fremsættes via andre KLM-formularer eller pr. telefon.

Undtagelser i garantien: Prisgarantien gælder ikke for:
a) Ikke-offentliggjorte priser, som ikke er tilgængelige for den almindelige offentlighed. Priser, som ikke er tilgængelige for den almindelige offentlighed, omfatter, men er ikke begrænset til, virksomhedsrabatpriser, militærpriser, mødepriser, storsalgspriser og andre rabatpriser.
b) Pakkepriser. Billetter solgt som en del af en rejsepakke.
c) Priser, hvor flyselskabet eller ruteoplysningerne er ukendte indtil efter køb, samt andre rabatpriser.
d) Differencer på under DKK 50.

Andre betingelser: KLM forbeholder sig ret til at ophæve dette tilbud når som helst og uden varsel.

 
Baggage

Ofte stillede spørgsmål

Stil dit spørgsmål her
Tilbage til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com