Når du besøger KLM.com accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies.

Lounge-adgangspolitik

Som passager på Business Class har du adgang til alle loungefaciliteter. Indehavere af KLM American Express Corporate-kort og Flying Blue Elite-medlemmer er også velkomne!

Loungeadgang

Flying Blue Elite-medlemmer har adgang til KLM Crown Loungerne i Amsterdam Airport Schiphol, og mange af vores partnerflyselskabers lounger i hele verden. Bemærk venligst, at det er en betingelse, at du rejser på en flyvning fløjet af KLM eller en international SkyTeam-flyvning den samme dag.

  • Gold and Platinum Elite-medlemmer har gratis adgang til vores lounger og kan medbringe en gæst. De kan medbringe yderligere gæster mod et gebyr.
  • Silver Elite-medlemmer har adgang til loungerne i et stigende antal destinationer rundt om i verden* mod betaling af et gebyr. Det er desværre ikke muligt for Silver Elite-medlemmer at medbringe gæster.


* Disse lounger deles af AIR FRANCE, KLM og Delta. De internationale lufthavnslounger du har adgang til mod en mindre entré er:

  • Europa: Amsterdam, Berlin, Frankfurt, Paris-Charles de Gaulle (bortset fra La Première- og Terminal 2G-lounger), Stuttgart og Zurich.
  • Nordamerika (AIR FRANCE/KLM/Delta-lufthavnslounger): Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Montreal, New York-JFK, San Francisco, Toronto, Washington, Atlanta, Cincinnati, Tampa, Dallas, Raleigh, New Orleans, Jacksonville, Seattle, Fort Lauderdale, Minneapolis, Portland, Detroit, West Palm Beach, Memphis, Milwaukee, Boston og New York-LaGuardia.
  • Sydamerika (Air France-lufthavnslounger): Rio de Janeiro og Sao Paulo.
  • Asien-Stillehavsområdet (Delta-lufthavnslounger): Tokyo og Honolulu.
  • Afrika (Air France-lufthavnslounger): Douala og Johannesburg.
 

Loungegebyrer

Adgangsgebyret for loungeadgang afhænger af regionen. Du kan betale med Award Miles: Mellem 3.000 og 5.000, alt afhængigt af regionen. Eller du kan betale med kreditkort:


Lounger per regionGebyr for loungeadgang
Europa, Afrika og Asia-PacificMellem 25 og 35 EUR
USA og SydamerikaMellem 35 og 50 USD
CanadaMellem 30 og 50 CAD


Vær venligst opmærksom på, at det ikke er muligt at betale kontant.

 
Tilbage til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com