Når du besøger KLM.com accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies.

Forsinket, mistet eller beskadiget bagage

Hvis din bagage bliver forsinket eller mistes på trods af vores omhu og opmærksomhed, gør vi vores yderste for at returnere den til dig, så hurtigt som muligt.

Anmeldelse af forsinket bagage

Hvis du i bagageudleveringsområdet opdager, at din bagage mangler, bedes du omgående gå til bagageservicekontoret i lufthavnens toldområde. I Amsterdam Airport Schiphol er dette kontor beliggende i det bagageudleveringsområde, som er over for bagagebælte nr. 9.

Ved bagageservicekontoret vil dine bagageoplysninger blive registreret, og du vil modtage en PIR-rapport (rapport om bagageuregelmæssigheder) med et personligt referencenummer. Du skal bruge dette nummer for at tjekke status på din forsinkede bagage. Vi vil tage kontakt til dig for at arrangere leverancen, når din bagage er blevet fundet.

Du skulle have modtaget et mærke som kvittering for hvert stykke bagage, du checkede ind før afgang. Sørg for at gemme disse mærker, indtil du har modtaget al din bagage.

Anmeldelse af forsinket bagage online
Du kan også rapportere din forsinkede bagage online (inden for 2 dage) for flyvninger med KLM eller AIR FRANCE i disse tilfælde:

  • Din KLM-flyvning med afrejse fra én af gældende destinationer blev aflyst efter indlevering af din bagage, men du fik ikke din bagage udleveret igen, eller:
  • Du ankom til én af de gældende destinationer, men din bagage ankom ikke sammen med dig

Kontrollér listen over valgte destinationer

Anmeld forsinket bagage online

PIR rapport

Sporing af forsinket bagage

Med efternavnet og filreferencenummeret angivet på din PIR-rapport (rapport om bagageuregelmæssigheder) kan du online tjekke status på din forsinkede bagage via værktøjet World Tracer.

Spor din forsinkede bagage 

Bagage ikke fundet inden for 3 dage

Hvis din bagage ikke er fundet inden for 3 dage, kan du bruge værktøjet World Tracer til at udfylde en BICF-formular (formular om bagagens indhold og reklamation) online.  Denne BICF-formular vil automatisk blive vist for dig online, hvis din bagage ikke bliver fundet inden for 3 dage. Udfyld venligst dit efternavn og filreferencenummer. Ved at opgive mere detaljeret information kan vi forbedre vores søgen. Denne information kan hjælpe os til at få returneret din bagage til dig hurtigere.

Er uheldet ude og vi ikke kan opspore bagagen efter 21 dage, så vil vi sende din BICF-formular til KLM Customer Care. Vi vil derefter kontakte dig om at finde en løsning på din forsvundne bagage.

Beskadiget bagage

Normal brug af din bagage kan give ridser, mærker og buler i din bagage og andre mindre skader. Vi er ikke erstatningspligtige for sådanne mindre skader.

Hvis du opdager andre, større skader på din bagage, skal du anmelde dette til os så hurtigt som muligt, når du ankommer. Eller du kan sende et skriftligt erstatningskrav til Customer Care indenfor 7 dage efter ankomst.

Send en e-mail til KLM Customer Care

Hvis der mangler noget i din bagage

Hvis noget af din bagage mangler pga. en skade eller tyveri, skal omgående efter ankomst til lufthaven du anmelde dette til Bagage Service Kontoret.

Tyveri, du ikke anmelder efter ankomst, kan anmeldes til Customer Care inden for 7 dage efter din ankomst. Efter denne periode kan vi desværre ikke længere tage din anmodning til behandling.

Send en e-mail til KLM Customer Care

Premium ankomstværelse Schiphol

Som passager på World Business Class eller som Flying Blue Gold- eller Platinum-medlem kan du bruge vores Premium ankomstværelse i Amsterdam Airport Schiphol for at rapportere forsinket eller beskadiget bagage.

Vi reserverer også gerne et hotel til dig, hvis du ikke kan fortsætte din rejse, fordi din rejse er aflyst. Du kan nyde forfriskninger, bruge den gratis internettjeneste eller slappe af i de store lænestole, hvis du skal vente.

Du finder Premium ankomstværelse i bagageudleveringsområdet over for bagagebælte nr. 9 ved siden af hovedskranken for at anmelde manglende eller beskadiget bagage.

Kompensation

Hvis din taske blev væk, blev beskadiget eller der manglede noget i den, bedes du tage kontakt til KLM Customer Care for at anmode om refundering af udgifter og/eller kompensation.

Vi har desværre et begrænset ansvar, så hvis din taske er blevet væk, anbefaler vi, at du tager kontakt til dit forsikringsselskab. De fleste forsikringspolicer dækker tab ud fra en vurdering af ejendelenes værdi, mens det i luftfartsindustrien kun er kutyme med en begrænset kompensation per person.

Send en e-mail til KLM Customer Care
Læs mere om KLMs ansvar

Tilbage til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com