Checke ind i lufthavnen

Kan du ikke checke ind online? Så skal du checke ind på en af vores selvbetjeningsmaskiner til check-in i lufthavnen og aflevere din bagage i en af bagageskrankerne.

Checke ind

Self service check-in new

Det er hurtigst og nemmest at checke in online. Hvis du ikke kan checke ind online, kan du stadig checke ind på en af vores selvbetjeningsmaskiner til check-in i lufthavnen. De findes ved indgangen til skrankerne 14/15 i Amsterdam Airport Schiphol.

Du kan checke dig selv og dine rejseledsagere ind ved at følge nogle få enkle trin. Når du checker ind online, kan du vælge din foretrukne plads på flyet.

Sådan fungerer selvbetjeningsmaskinerne til check-in: 

Trin 1 
Indfør dit pas eller dit frequent flyer-kort, eller indtast billetnummeret eller din bookingkode. Dine bookingoplysninger vises på skærmen.

Trin 2 
Vælg en plads på pladsoversigten. Du kan også købe en plads i Economy Comfort-zonen, en plads med ekstra benplads eller vælge en foretrukket plads. Et alternativ kunne være at forkæle dig selv med en opgradering til World Business Class! Det kræver blot et kreditkort for at foretage ændringen.

Trin 3
Udskriv dit boarding pass. 

Trin 4
Har du check-in-bagage? Aflever den i den nærmeste bagageskranke, og gå til gaten. Hav en god rejse!

Hvis du allerede er checket ind, kan du også bruge selvbetjeningsmaskinerne til at udskrive dit boarding pass. Selvbetjeningsmaskinerne er åbne døgnet rundt i Amsterdam Airport Schiphol. I de fleste andre lufthavne kan du checke ind og udskrive boarding pass på selvbetjeningsmaskinerne til check-in mindst to timer før flyafgang.

Se en liste over lufthavne med selvbetjeningsmaskiner til check-in

Check-in for fly til Asien 
Du kan også bruge vores selvbetjeningsmaskiner på kinesisk, koreansk og japansk. Ved gaten er der personale, der taler disse sprog. De vil med glæde hjælpe dig med at oversætte annonceringer og hjælpe dig med spørgsmål, før du går ombord.

Læs mere om vores dedikerede service på ruten

SkyPriority-service

Sky Priority

Når du rejser på første klasse eller Business Class som Flying Blue Gold- og Platinum- eller SkyTeam Elite Plus-medlem, kan du drage fordel af en dedikeret check-in skranke med hurtig check-in, og den røde løber vil blive rullet ud for dig.

Vi prioriterer også håndteringen af din bagage: du skal bare gå hen til en selvbetjent eller en almindelig bagageskranke. I Amsterdam Airport Schiphol er disse placeret ved check-in skrankerne i række 9, 10 og 11.

Efter check-in kan SkyPriority-passagerer gå gennem sikkerhedstjek eller immigration ved anvendelse af prioritetsbanen i stadig flere lufthavne verden over.

Kig blot efter det røde SkyPriority-skilt for en super glat rejse!

Læs mere om SkyPriority


Kom hurtigere til din gate fra Privium Parking P2 i Amsterdam Airport

Nu kan du komme til din gate endnu hurtigere efter at have parkeret din bil i Schiphol! Man kan nu komme til finger B og finger C fra Privium Parking P2 via en gangbro.

Du kan bruge gangbroen hvis du:

  • Rejser på First eller Business Class, er Flying Blue Gold- og Platinum-medlem, SkyTeam Elite-medlem eller Privium-rejsende, og

  • Allerede har checket ind online og kun rejser med håndbagage, og

  • Rejser til et Schengen-land.


Gangbroen leder dig uden om afgangshallen, så du blot skal gennem et sikkerhedstjek. Broen kan bruges på hverdage mellem kl. 06.00 og 22.00. Der er ikke adgang til broen fra ankomstgaterne i Schiphol.

 

Check-in-skranker

Check-in desks at Schiphol
Overview of Amsterdam Airport Schiphol’s departure terminalsForstør dette billede

Du kan også checke ind ved check-in-skrankerne til flyvninger med afgang samme dag. Check-in-skrankerne i Amsterdam Airport Schiphol til lande i Schengen er placeret i afgangshal 1 og til lande uden for Schengen i afgangshal 2, og de er åbne fra kl. 5.00 tirsdag til torsdag og fra kl. 4.30 fredag til mandag. Vores personale ved check-in-skrankerne hjælper også gerne, hvis du bare har et spørgsmål.

Lounge-check-in

Vores KLM Crown-lounges i Amsterdam Airport Schiphol, Houston, Dubai og Toronto har en komfortabel og stille check-in-service. Denne service findes også i Delta Sky Club-lounges og i Air France-loungen i terminal 2E, 2F og 2G i Paris-Charles de Gaulle.

Læs mere om vores lounges

Bagageaflevering

Hvis du allerede har checket ind, skal du bare aflevere din check-in-bagage ved en af bagageskrankerne i lufthavnen. DI Amsterdam Airport Schiphol er disse placeret i afgangshal 1 for afgange til lande i Schengen og i afgangshal 2 for afgange til lande uden for Schengen. I de fleste lufthavne modtages din bagage op til 2 timer før flyafgang på afrejsedagen.

Du får udleveret et mærke som kvittering for hvert stykke bagage, som du checker ind. Sørg for at gemme disse mærker, til du har modtaget din bagage på din destination.


Læs mere om bagage

Selvbetjente bagageafleveringsmaskiner

Self-service baggage drop-off points at Schiphol

I Amsterdam Airport Schiphol kan du aflevere din bagage i en selvbetjeningsmaskine til bagage. Til lande i Schengen er disse placeret i afgangshal 1, og til lande uden for Schengen er disse placeret i afgangshal 2.

Du kan benytte de selvbetjente bagageafleveringsmaskiner, hvis:

  • du allerede har checket ind online eller på en af selvbetjeningsmaskinerne til check-in,
  • du ikke medbringer mere end standardbagage i den tilladte mængde, og
  • du har gyldige rejsedokumenter,

Du medbringer ikke mere bagage end standardbagage i tilladt mængde. Hvis du har ekstra bagage,, kan du bruge de normale bagageskranker.

Sådan fungerer de selvbetjente bagageafleveringsmaskiner:

Trin 1
Placer et stk. bagage på båndet.

Trin 2
Scan dit boardingpas for at identificere dig selv.

Trin 3
Kontroller den information som vises på skærmen vedrørende din booking.

Trin 4
Der udskrives automatisk en selvklæbende mærkat. Sæt denne mærkat fast på bagagen, og angiv på skærmen, at du har gjort det.

Trin 5
Den selvbetjente bagageafleveringsmaskine udskriver en bekræftelse på, at du har tjekket bagage ind. Sørg for at gemme denne bekræftelse. Bagagen er nu tjekket ind.

Du bedes gentage disse trin for hvert stk. bagage, som du medbringer.

Vores kollegaer vil med glæde hjælpe dig ved bagageskrankerne, hvis du har brug for hjælp.