Når du besøger KLM.com accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies.

Vilkår og betingelser for Economy Comfort-pladser

Hvis du vil købe en plads i Economy Comfort-zonen, skal du vide følgende.

Vilkår og betingelser for Economy Comfort-pladser

1. Economy Comfort-pladser
1.1 På flyvninger med KLM og Delta Air Lines er der Economy Comfort-pladser til rådighed i zonen Economy Comfort i Economy Class-kabinen undtagen på KLM-flyvninger mellem Amsterdam-Schiphol og Paris-Charles de Gaulle. Ved reservation af disse pladser, hvis de er til rådighed, pålægges der et tillægsgebyr.

1.2 Flying Blue Platinum-medlemmer og SkyMiles Platinum- og Diamond-medlemmer kan reservere en Economy Comfort-plads gratis, mens Flying Blue Gold- og Silver-medlemmer, SkyMiles Gold- og Silver-medlemmer og SkyTeam Elite Plus-medlemmer og SkyTeam Elite-medlemmer (kun på Delta Air Lines-flyvninger) kan reservere en Economy Comfort-plads med rabat, når de logger på som Flying Blue-, SkyMiles- eller SkyTeam-medlemmer og KLM identificerer dem som sådan. I alle andre tilfælde kan Flying Blue-, SkyMiles- eller SkyTeam-medlemmer reservere en Economy Comfort-plads til den almindelige takst.

1.3 Vi gør vores bedste inden for rimelighedens grænse for at opfylde dit ønske om en Economy Comfort-plads. Vi forbeholder os dog ret til når som helst at tildele eller omtildele en Economy Comfort-plads, selv efter boarding af flyet, af hensyn til driften eller sikkerheden. Den endelige beslutning træffes af personalet i lufthavnen og driftspersonalet, den dag du skal flyve.

2. Krav og kvalifikationer
2.1 For at benytte en Economy Comfort-plads, skal du erklære og garantere, at du er juridisk myndig til at indgå denne aftale og herefter være bundet af aftalens vilkår og betingelser, og

2.2 Du erklærer desuden at alle de informationer, du har opgivet for at anmode om en bestemt plads, er nøjagtige, og at du ikke vil foretage nogen spekulerende, falsk eller bedragerisk reservation. Du erklærer endvidere, at du kun foretager reservationer for dig selv eller for en anden person, på hvis vegne du er berettiget til at handle, og som også opfylder de krav, der er angivet i paragraf 2,1.

3. Refundering
3.1 Hvis du ikke får en Economy Comfort-plads, er du berettiget til en refundering af det beløb, du har betalt for Economy Comfort-pladsen til den specifikke del af rejsen, hvis:
(I) du ombookes til et andet fly;

  • Efter egen anmodning og du har betalt for en Economy Comfort-plads på det nye fly;
  • Du ændrede din flyvning, og der var ingen Economy Comfort-pladser til rådighed på den nye flyvning;
  • Af KLM af driftsmæssige grunde, eller fordi vi har aflyst dit fly;
  • Fordi du ikke nåede dit forbindelsesfly efter et hjemrejsefly med KLM, Delta Air Lines eller et andet SkyTeam-flyselskab, og du ikke blev tildelt en Economy Comfort-plads på det alternative fly;


(II) vi skiftede flytype, og der var ikke Economy Comfort-pladser på det alternative fly; 
(III) vi benyttede os af vores ret til at tildele eller omtildele din Economy Comfort-plads før eller efter boarding af hensyn til driften eller sikkerheden.

3.2 Du kan bede om en refundering ved at udfylde en refund form.


3.3 Du kan ikke få en refundering, hvis du ikke opfylder ovennævnte kriterier.

Diverse
Med denne service tilbyder vi dig en Economy Comfort-plads på Economy Class, når og hvis der er ledige pladser. Bortset fra den ekstra benplads og tilbagelæning er produktet i Economy Comfort-zonen identisk med den almindelige Economy Class. Catering er f.eks. den catering, der er standard for Economy Class.

 
Your seat on board

Ofte stillede spørgsmål

Tilbage til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com