By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Tilbage til Forbered dig til rejsen
Kunne du tænke dig at finde ud af, hvem der skal med på din KLM flyvning? Med Meet & Seat kan du se andre passagerers Facebook, Google+ eller LinkedIn profiloplysninger, og se hvor de skal sidde – længe før dit fly afgår.

Opdag Meet & Seat

 

Hvad er Meet & Seat

Economy Europe

KLMs Meet & Seat giver dig mulighed for at få kendskab til interessante mennesker, som skal med om bord på dit KLM fly – f.eks. andre passagerer som skal deltage i samme arrangement på din destination.

Du skal bare dele dine Facebook, Google+ eller LinkedIn profiloplysninger for at se andre deltagende passagerers oplysninger, og hvor de skal sidde. Du kan selvfølgelig også vælge din plads.

Meet & Seat er tilgængelig:

  • For bookinger med 1 passager alle KLM-drevne flyvninger til og fra Amsterdam
  • Indtil 1 time før afgang
  • Via Min Rejse, eller når der checkes ind online

 

Gå til Min Rejse

Se hvem der er om bord på dit fly

Hvordan fungerer det

Economy Europe
  1. På KLM.com, log ind på Min Rejse eller check ind (fra 30 timer før afgang) og gå til pladsoversigten.
  2. Log ind på din Facebook, Google+ eller LinkedIn konto.
  3. Vælg de profiloplysninger du ønsker at dele med andre passagerer, og tilføj dine rejseoplysninger.


Derefter viser pladsoversigten dig:

  • Andre deltagende passagerers profiloplysninger - uanset hvilken social mediekonto de eller du brugte.
  • Hvilke pladser de har valgt.
  • Hvilke pladser der er ledige: Du kan vælge din plads, f.eks. ved siden af én med lignende interesser - og ændre det så tit du ønsker det.


Hvis du ønsker det, kan du tilmelde dig, så du modtager en e-mail 3 dage før afgang, hvor du kan se, hvem der tilmeldt sig Meet & Seat på din flyvning.

Profil og fortrolighed

Du kan altid vælge at vise færre eller flere profiloplysninger eller helt fjerne dine profiloplysninger fra pladsoversigten.

KLM bruger ikke dine profiloplysninger til andre formål end Meet & Seat. Vi deler heller ikke dine oplysninger med tredjeparter. Dine oplysninger bliver automatisk fjernet, 48 timer efter dit fly er afgået.


Læs Vilkår og Betingelser for Meet & Seat 

Din plads

Når du deler dine oplysninger via Meet & Seat, kan du ændre din plads, så ofte som du vil, og arrangere pladser med ekstra komfort på Economy Class.

Hvis du vælger at fjerne din profil fra Meet & Seat, forbliver dit pladsnummer det samme, men du kan stadig ændre det lige så tit du ønsker uden at bruge Meet & Seat.

Vær venligst opmærksom på, at Meet & Seat er tilgængelig via Min Rejse op til 48 timer før afgang og under check-in fra 30 timer til 1 time før afgang. Derefter kan du ikke se andre passagerers profiloplysninger eller hvor de skal sidde, og du kan ikke ændre din plads.

Your seat on board

Ofte stillede spørgsmål

Tilbage til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com