Når du besøger KLM.com accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies.

Vilkår og betingelser for foretrukne pladser

Når du reserverer en foretrukket plads, skal du vide følgende.

Vilkår og betingelser for foretrukne pladser

1. Tildeling af foretrukne pladser
1.1 Under “Min Rejse” i forbindelse med online booking eller check-in eller ved selvbetjeningsmaskinen for check-in i lufthavnen tilbyder KLM mod ekstra betaling, og såfremt der er ledige pladser, mulighed for reservation af en plads med ekstra fordele i forhold til andre pladser (f.eks. en plads på en række med to pladser): "Foretrukket plads".

1.2 Flying Blue Platinum passagerer kan reservere en foretrukket plads uden betaling, mens Gold og Silver medlemmer får henholdsvis 50 % og 25 % rabat, hvis de er logget på KLM.com som Flying Blue-medlemmer, og KLM identificerer dem som sådan. I alle andre tilfælde kan disse Flying Blue-medlemmer reservere en sådan foretrukket plads til den almindelige takst.

1.3 Vi gør vores bedste inden for rimelighedens grænse for at opfylde dit ønske om en foretrukket plads, men vi kan ikke garantere tildeling af en specifik plads, heller ikke selv om reservationen af den ønskede plads bekræftes. Vi forbeholder os dog ret til når som helst at tildele eller omtildele en foretrukket plads, selv efter boarding af flyet, af hensyn til driften eller sikkerheden. Den endelige beslutning træffes af check-in-personalet og driftspersonalet, den dag du skal flyve.

2. Krav og kvalifikationer
2.1 For at benytte en foretrukket plads skal du erklære og garantere, at:
(I) du er mindst 12 år;
(II) du er juridisk myndig til at indgå denne aftale og herefter være bundet af aftalens vilkår og betingelser, og;
(III) du, når du vælger at sidde på en plads i forbindelse med flyets nødudgange, er i stand til at assistere i en nødsituation og således har kræfter, behændighed og fuld førlighed og ikke tager nogen for medicin, der kan påvirke disse egenskaber, som kræves ifølge de relevante sikkerhedsforskrifter og -regler. Du skal også i tilstrækkelig grad kunne forstå og tale engelsk.

2.2 Du erklærer desuden, at alle de informationer, du har opgivet for at anmode om en bestemt plads, er nøjagtige, og at du ikke vil foretage nogen spekulerende, falsk eller bedragerisk reservation. Du erklærer endvidere, at du kun foretager reservationer for dig selv eller for en anden person, på hvis vegne du er berettiget til at handle, og som også opfylder de krav, der er angivet i paragraf 2,1.

3. Refundering
3.1 Hvis du ikke får den foretrukne plads, du har reserveret, er du berettiget til en refundering af det beløb, du har betalt for den foretrukne plads til den specifikke del af rejsen, hvis:
(I) du ombookes til et andet fly:
• Efter egen anmodning og du har betalt for samme slags foretrukket plads på det nye fly;
• Du ændrede din flyvning, og der var ingen foretrukne pladser til rådighed på den nye flyvning;
• Af KLM af driftsmæssige grunde, eller fordi vi har aflyst dit fly;
• Fordi du ikke nåede et af KLMs forbindelsesfly efter et hjemrejsefly hos KLM eller et andet SkyTeam-flyselskab, og du ikke blev tildelt en tilsvarende foretrukket plads på det alternative fly;
(II) vi skiftede flytype, og du ikke fik en tilsvarende foretrukket plads på det alternative fly; 
(III) vi benyttede os af vores ret til at tildele eller omtildele din foretrukne plads før eller efter boarding af hensyn til driften eller sikkerheden.

3.2 Du kan bede om en refundering ved at udfylde en refunderingsformular.

3.3 Du kan ikke få en refundering, hvis du ikke opfylder ovennævnte kriterier.

Diverse
Nogle foretrukne pladser er i en række med kun to pladser, og sæderne kan da ikke lænes helt tilbage. Med denne service tilbyder vi et pladsvalg på Economy Class, når og hvis der er ledige pladser. Der er ingen andre produktforskelle i forhold til andre pladser på Economy Class. Catering er f.eks. den catering, der er standard for Economy Class. Bemærk, at der kan blive placeret passagerer over for foretrukne pladser på flyet.

 
Your seat on board

Ofte stillede spørgsmål

Stil dit spørgsmål her
Tilbage til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com