Vilkår for opgradering fra Economy Class til Business Class

Kan du lide at blive behandlet som de kongelige? Opgrader fra Economy Class til vores Business Class. Her kan du læse, hvad du behøver at vide.

1. Opgrader fra Economy Class til Business Class

1.1 I forbindelse med online check-in, tidligst 30 timer før afgang eller ved en af selvbetjeningsmaskinerne til check-in i lufthavnen, tilbyder KLM passagerer en betalt opgradering fra Economy Class til Business Class til en del af rejsen. Nogle gange er denne mulighed tilgængelig til en nedsat takst. Det er også muligt at købe en opgradering til Business Class for den pågældende del af rejsen via et rejsebureau, ved check-in skranken i lufthavnen, i vores KLM Crown Lounges i Amsterdam Airport Schiphol eller ombord på flyet. Hvis du køber en opgradering til Business Class, efter du har reserveret en Economy Comfort-plads, en foretrukken plads eller en plads med ekstra benplads, vil det beløb, du allerede har betalt, blive fratrukket prisen for opgraderingen.

1.2 Når du har købt en opgradering til Business Class til en del af din rejse, har du de samme fordele som enhver anden Business Class-passager for den del af din rejse. Tilladt bagagemængde og det optjente antal Miles forbliver det samme som anført på din originale billet.

1.3 KLM forbeholder sig dog stadig ret til at tildele en Business Class-plads til en anden passager, hvis vi finder det nødvendigt af hensyn til driften eller sikkerheden. Den endelige beslutning om, hvorvidt du tildeles en Business Class-plads tages af check-in-personalet og flypersonalet.

2. Forhåndsbetingelser

2.1 Hvis du vælger en plads i forbindelse med en nødudgang, skal du ifølge lovgivningen og regulativerne være i stand til at assistere i forbindelse med en eventuel nødsituation. Det betyder, at du skal være sund, rask, i besiddelse af hele din førlighed og ikke tage nogen form for medicin, der kan nedsætte din evne til at udføre disse funktioner.

2.2 Du skal også garantere, at alle de informationer, du opgiver i forbindelse med en anmodning om en opgradering fra Economy Class til Business Class, er korrekte, og at du ikke vil foretage nogen spekulerende, falsk eller bedragerisk reservation. Du foretager desuden kun en reservation for dig selv eller for en anden person, på hvis vegne du kan indgå aftaler.

3. Refundering

3.1 Hvis du ikke får en Business Class-plads, selv om du har en opgradering til Business Class, er du berettiget til en refundering af de omkostninger, der er forbundet med en opgradering til Business Class for den del af rejsen, du har købt opgraderingen til, på betingelse af, at:

(I) vi har aflyst dit fly,

(II) vi har ændret flytype,

(III) du ikke når dit forbindelsesfly med KLM, Air France, Delta eller Kenya Airways,

(IV) vi benyttede os af vores ret til at tildele Business Class-pladsen til en anden af hensyn til driften eller sikkerheden.

3.2 Hvis du vil anmode om en refundering, skal du udfylde Refunderingsformularen for en Opgradering til Business Class (kun tilgængelig på engelsk).

3.3 Der kan ikke ske nogen refundering, hvis ovennævnte kriterier ikke er opfyldt.