Servering på Business Class

Nyd kvalitetsmåltider tilberedt af topkokke! På KLM Business Class kan du også nyde førsteklasses vine og et bredt udvalg af drikkevarer og snacks.

World Business Class

Vi sørger for, at du kun får det allerbedste på alle KLM’s interkontinentale flyvninger. Allerede inden flyet forlader jorden, byder vi dig velkommen ombord med et glas champagne eller juice.

Måltider
Nyd en særlig middag tilberedt af den hollandske topkok Jacob Jan Boerma* serveret på service skabt af designeren Marcel Wanders. Du sammensætter din egen middag ud fra de tilgængelige valgmuligheder:

  • Et udvalg af kolde forretter eller vegetarsupper.
  • Et udvalg af flere forskellige hovedretter tilpasset tidspunktet på dagen.
  • Et udvalg af forskellige desserter, bl.a. tærte, frisk frugt og et udvalg af oste, ledsaget af et glas portvin eller dessertvin.

På KLM flyvninger der varer over otte timer, med en ankomsttid tidligt om morgenen, kan du vælge din foretrukne morgenmad. Vi tilbyder retter med æg, pandekager, yoghurt, granola, cornflakes, brød med diverse slags drys samt frugt.

Vi varierer vores menuer jævnligt, og bruger friske råvarer, så vidt det er muligt.

Drikkevarer
På din KLM flyvning har du altid et rigt udvalg af drikkevarer at vælge mellem, fra sodavand og juice til øl og mineralvand. Vi serverer også varme og kolde drikkevarer (med eller uden alkohol) sammen med dit måltid.

Et glas god vin er det perfekte tilbehør til din middag. Vores vin-stewarder udvælger førsteklasses vine, som du kan nyde, mens du flyver højt.

Mellemmåltider
Mellem måltiderne tilbyder vi et bredt udvalg af sunde, salte og søde snacks, bl.a. lækre sandwich, rå grøntsager med dip og økologisk australsk is.

Til og fra Asien
På alle KLM flyvninger til og fra Kina, Indien, Japan og Korea tilbyder vi også traditionelle asiatiske menuer serveret på asiatisk service..

Læs mere om asiatiske måltider ombord

* særlige måltider som imødekommer dine diætetiske eller religiøse præferencer, er tilberedt af andre kokke

Europe Business Class

Hvis du flyver indenfor Europa, kan du nyde lækre måltider skabt af hollandske topkokke og serveret på service designet af Marcel Wanders.


  • Vi tilbyder et koldt måltid på alle KLM Cityhopper flyvninger og alle KLM flyvninger på under 120 minutter. Afhænging af tidspunktet på dagen serverer vi et udvalg af friske sandwich, salat som hovedret eller tapas platte, sammen med økologisk yoghurt, hors d’oeuvre og/eller dessert.
  • ,li>På flyvninger der varer over 120 minutter, kan du vælge mellem to varme måltider.
  • På KLM flyvninger der varer over 170 minutter, serverer vi en lækker tre-retters middag med valg mellem to varme hovedretter. Alle måltider ledsages af en forret, dessert og salat.

Vi bruger friske råvarer, så vidt det er muligt, og skifter mellem fire ugentlige menuer hver måned.

Drikkevarer
På din KLM flyvning indenfor Europa har du altid et rigt udvalg af drikkevarer at vælge mellem, fra sodavand og juice til øl og mineralvand. Vi serverer også varme og kolde drikkevarer (med eller uden alkohol) sammen med dit måltid.

Et glas god vin er den perfekte ledsager til din middag. Vores vin stewarder udvælger førsteklasses vine, som du kan nyde mens du flyver højt.

Har du reserveret en flyvning? Se din menu

Elsker du at finde ud af, hvad der er på menuen på din flyrejse (og se alt om besætningen og flyvemaskinen)? Gå til din flyguide via Min Rejse fra 48 timer før afgang for en KLM-flyvning.

Læs mere om flyguiden