Specialmad på flyet

Foretrækker du en vegetar-, kosher-, halal- eller hindumenu om bord? Eller vil du gerne undgå gluten, laktose eller kalorier? Til interkontinentale KLM-flyvninger kan du bestille forskellige specialmenuer.

Bestil dit særlige måltid

Særlige måltider er gratis og serveres kun på interkontinentale KLM-flyvninger. Sørg for at bestille mindst 24 timer (koshermåltider: mindst 48 timer) før afgang. Det er meget let at bestille på KLM.com. Du skal bare vælge dit foretrukne måltid, når du reserverer eller i Min Rejse. Du kan også kontakte os.

Log ind i Min Rejse

Bestil en specialmenu

Vil du gerne nyde noget ud over det sædvanlige? Kast et blik på vores à la carte menu

Børnemenuer

Bluey mascot plane

 • Babymenu: vi anbefaler altid, at du selv medbringer din babys mad. Eventuelle begrænsninger i lufthavnen for medbringelse af væsker gælder ikke babymad. På interkontinentale KLM-flyvninger vil du modtage en gratis Bluey-hagesmæk. På disse flyvninger har vi kun et begrænset antal steriliserede menuer til rådighed. Du behøver ikke at forudbestille disse menuer.

 • Børn: til interkontinentale KLM-flyvninger kan du bestille en børnemenu gratis. Udover en lækker middag vil dit barn også finde Bluey i menuboksen.

Vegetarmenuer

 • Vegetarmenuer med mælk og æg: Dette måltid indeholder intet kød og ingen kødprodukter eller fisk og skaldyr, men kan indeholde mejeriprodukter, æg og grøntsager.
 • Asiatiske vegetarmenuer: Krydrede vegetarmenuer med begrænset brug af mejeriprodukter.
 • Vegetariske menuer til veganere: Ingen animalske produkter, æg eller mejeriprodukter.

Lægeordinerede diæter

KLM's medical diets
 • Diabetesmenu: dette måltid har et højt indhold af komplekse kulhydrater og fibre, et lavt fedtindhold og indeholder næsten ingen sukker.
 • Kaloriefattig menu: dette måltid har et højt indhold af komplekse kulhydrater, fibre og umættede fedtstoffer, lavt kolesterolindhold og indeholder næsten intet mættet fedtstof.
 • Menuer med lavt saltindhold: Ikke tilsat salt, ingen stærkt saltede fødevarer.
 • Glutenfri menuer: Ingredienserne i disse menuer er kontrolleret af producenten som glutenfri. Vi kan dog ikke garantere, at menuen er 100 % glutenfri.
 • Menuer til mælkeallergikere: Mejeriprodukter er udeladt. Vi kan dog ikke garantere, at menuen er 100 % mælkefri.

Religiøse diæter

 • Halal-menu: Indeholder ikke svinekød, biprodukter af svinekød eller fødevarer med alkohol. Alt kød kommer fra rituelt slagtede dyr.
 • Koshermenu: Fødevarerne er udvalgt, tilberedt og serveres i overensstemmelse med jødiske diætregler og skikke. Bestil venligst din koshermenu mindst 48 timer før afgang.
 • Hindumenu: Indeholder ikke oksekød, biprodukter af oksekød, kalv eller svin.

Nødde- og jordnøddeallergi

Vores menuer indeholder ikke hele eller malede jordnødder eller jordnøddecreme, men vi kan ikke garantere, at KLM-flyvninger er 100 % fri for kontaminering med jordnødder. På oversøiske flyvninger serverer vi en snack med blandede nødder på Business Class og mandler på Economy Class. Desværre er vi ikke i stand til at servere et alternativ. Det er også muligt, at andre passagerer har bragt jordnødder eller andre nødder med sig om bord.

Hvis du har en alvorlig jordnøddeallergi eller allergi over for andre fødevarer, skal du huske at tage din allergimedicin med dig. Du kan også tage din egen mad med dig, men vi kan desværre ikke varme din mad op pga. regler for sikkerheden om bord. Vi anbefaler, at du spørger din læge eller KLM Cares om, hvorvidt du burde rejse.

Læs mere om KLM Cares